Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Sranje je i na to svakako treba pripaziti osim ako nije suhi akomulator jer prilikom veće temperature dođe do isparavanja kiseline a ona poždere sve pod sobom!!

mossi

Ako Greys farba petkom, Maverick to isto radi četvrtkom!  :toothy12:

Jako dobro, jako!   :icon_salut:

:occasion14:

zvona

maverick..shark sređen kao cura svaka čast  :thumbsup:

maverick

A sta da radim na vodu ne smijem jer je lovostaj, ovo je jedini nacin da se suzdrzim da ne lovim smudja.. :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

sad se sjetio.. maverick ti sa svojim brodićem komotno se spustiš do crnog mora..napraviš turneju s njim  :icon_biggrin:

maverick

Komanda je sjela gore...rupe su iste kao i za selvu pa tako nije bilo dodatnog busenja, jer alergican sam na rupe po čamcu  :icon_biggrin:

motor se fino uklopio u cjelinu  :icon_biggrin:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Meni osobno najdrazi detalj je ovaj brodski prozorčić na vratima, iako mali košta kao cijela kabina na čamcu  :icon_biggrin: otvara se s unutrasnje strane i još mu treba napraviti odgovarajuci komarnik...to cu kad bude jedan kišni dan  :thumbsup:

maverick

A danas je stigao napokon i majstor Fare da skrojimo tu ceradu..nešto gužve kod mene, nesto kod njega pa ćemo vidjeti na šta ce to na kraju ličiti...kroji , pila...a ja nervozan  :icon_biggrin:

Greys

Odlično,a to je i ona priča o svrsi da nemoraš imat vizir kada voziš i stojiš, već gledaš kroz prozorčić

maverick

Ma jok, prozorčić je kad prdneš da svježi zrak ima kuda ući  :thumbsup:  :toothy12:

Greys

Haha, i mislio sam da ćeš naći neki ''lijep'' odgovor  :toothy9:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Ma nije to baš jednostavno kako sam ja sebi zamislio...za danas je gotov pa ce sutra nastaviti...može biti da ce sutra biti sve zavrseno  :thumbsup:

Ivan Borojević

:wave: zasto ne napravis vjetrobran, pa onda skrojis ceradu,da kad pada kisa nepokisnes dok upravljas camcem. A kako upravljas, stojeci ili sjedeci jer vidim da si komande za mjenjac i gas stavio na stranicu a ne na kabinu. Vjerojatno sajle kratke.Dali znas dal ima u Osijeku ko pravi te sajle, meni su kratke za brodic. :occasion14:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Svibanj 24, 2013, 15:17:31 POSLIJEPODNE
Ma nije to baš jednostavno kako sam ja sebi zamislio...za danas je gotov pa ce sutra nastaviti...može biti da ce sutra biti sve zavrseno  :thumbsup:
Bolje i sutra, nego malo sutra. :occasion14: