Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

sajle su mi ne kratke vec predugacke...ovu komandu koju imam nisam htio staviti na kabinu jer mi se to rijesenje ne svidja..ugradbena kosta debelo preko 1000 kuna...pa sam se odlucio na ovu vrziju...a sto se tice vjetrobrana...nisam nasao nekog da mi to napravi kako sam ja zamislio..pa sam odustao...i ovo je samo zimska cerada...da ne moram kisnicu izbacivati dok nisam na camcu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Nekako sve ovo ruzno vrijeme pa nesto ni nemam volje..svaki dan po neki sitnicu...mada cu ovaj tjedan stisnuti...ako mi dodje tonyc u pomoc  :icon_biggrin: pa za slijedeci vikend na vodu.... :thumbsup: tu i tamo po koji komadic inoxa...ruckica da se parner ima di drazti kad jurimo...

Uspio sam zatamniti i prenje prozore, jedan je curio kad mi ga je sidro izbilo van...sad izgleda odlicno...trebao bih i ostale ali sam lijen i jedva cekam da ga pustim u vodu pa ce ta faza neki drugi put

Tepisoni sredjeni i vraceni nazad zajedno s bocom za pelinkovac  :thumbsup:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A cerada..ne znam sta bih rekao, nije ispala ni slicno kako sam zelio ali posto je majstor prvi dan napustio bojiste  :toothy12: ostalo mi je da sam napravim kako znam i umijem  :thumbsup:

Dio na kabini izgleda ovako

U kadici izgleda ovako ..jos nisam slikao kako izgleda kad se srednji dio smota prema kabini...ostane mala nastresnica...na kraju nije lose ni ispalo s obzirom koje radio...a i kad sam ostao sam...prvo mi je trebalo pola sata da upalim masinu za sivanje  :toothy12:

Darko

odlično je to ispalo , mogao bi djelatnost firme proširit na brze popravke odjeće ( porubljivanje hlača , stavljanje zakrpa )
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Koliko sam se nazivcirao zbog cerade...ne bi to radio na za placu od 5000 eura...igla konac igla konac pa prst...katastrofa

Darko

maverick

Ma ne fali mi vise nista na tu temu  :icon_biggrin: ostao mi jos antialgin, sonar..i malo sredjivanje kabine...od toliko filozofiranja jos nisam rijesio ni kako ni gdje postaviti sondu...bice na kraju sve zadnji dan  :icon_biggrin:

Darko

ako treba šta radit s plastikom imam ja dobrog plastičara , radi s toliko ljubavi prema čamcima da se to nemože opisati :icon_thumright:

mossi

:icon_geek:

Ova je ružna skoro kao moja.  :toothy12:
Ali pošto sam i ja sam svoju radio, neću vam ni pokazati fotku!  :thefinger:

P.S. Baci to u kontejner i daj nekom pravom majstoru da ti uradi kako treba.  :icon_salut:

maverick

Ma doveo sam pravog majstora pa sam ga prvi dan oterao doma.. :toothy12:

Juzba

uuuuuuu koja skalamerijaaaaaa :toothy12:
Ono na kabini curi garant :icon_scratch:
jel nisi to mogao bar malo više zategnuti :alas:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Sta imas zategniti..zategnuto je prema kadi...dva dana pada kisa i nema kud da curi...kabina je nagnuta prema naprijed...nema ni kapljice  :thumbsup:

Dodje mi dam praviti škare i tendu preko cijelog čamca...ali svakako ne sad pošto idem na pecanje ...mozda na slijedecu zimu ..jer ako sve zavrsim...sta cu onda...navikao sam stalno nesto sarafati  :icon_biggrin:

Kugla

Susjed odlično, a najviše mi se sviđa ona ručka koju si namontirao da se partner ima za što držati dok juriš ili jurimo  ;D ;D ;D
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Pošto ova voda dolazi pa nekako necu ni ici na pecanje sve mi se neda nesto ni raditi na camcu...uspio danas postaviti jos jedan dio za zakljucavanje poklopca...ispod podbacio gumeni dio da mi ne zvecka po zivcima kad se vozim  :icon_biggrin: