Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sandra

a sta da ti velim..pazi na komarce!
da nepadnes iz kreveta kad se zaljulja :toothy9:
  i dobar ulov!

maverick

Krevet je odličan, po cijeloj kabini, nema di da padnes.....na ozracnicima su komarnici...tako da spavanje je doista poseban ugođaj...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Mario, lepo si ti to sriktao, pogotovo sve te dalje po camcu. I, bitno je da uzivas u tome. Da nemam vikendicu na samoj obali omiljene reke gde pecam, verovatno bi se i ja opredelio za malo bolje opremljen kabinas, a pola ideja bi skino i od tebe i od Tunje. Da ne spominjem vebasto grejanje i ostale stvari...
Nego, da te pitam, kad vec stavljas ciradu, kako nisi smislio neku montazno-demontaznu tendu na otovrenom delu camca? Kad posmatram kabinase nekako mi je natkriveni deo camca vrlo bitna stvar, tu se mogu provoditi prijatni sati kad napr. pada kisa il upekne zvezda. E sad, varalicarenje se obavlja u stojecem polozaju, pa bi nastresnica morala stalno da se sklapa i rasklapa...

maverick

ma to sam rijesio s suncobranom....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Pa dobro, to je najjednostavnija varijanta. Kako montiras suncobran u camcu?
Ja sam suncobran montirao na stolicu (koja se okrece), tako da se mogu podesavati uglovi u odnosu na kisu ili sunce.

maverick

Solucija je bila da napravim klasicnu tendu s skarama, meni osobno koji sam blinkeras u 99 posto slucajeva to sve smeta...mozda kasnije kad budem vise bio stacionarac...pa se odlucim na takvu ekskurziju...za sad ce mi camac biti na mom pontonu kilometar od kuce..i ova cerada mi sluzi samo da ne moram ici izbacivati vodu bas svaki dan kad pada kisa...suncobran se stavi u cijev na kabini...to je bas za ono jako sunce ili kad je neki ljetni pljusak, mada za sve to imam kabinu..

Ja sam jednostavan pecaros..., jedan stap, jedna kutij guma i eventualno kantica s kederima...sluzi mi da ubijem malo oko po noci i prezivim dva-tri dana na vodi...Kad budem imao potrebu za necim vecim, ustvari kad budem imao vise vremena, kupicu brod pa onda kao sav normalan svijet na 7-10 dana ili vise na vodu...ovako ovo je iznimno mali camac za kratke izlete i da bas nisi mokar i da nisam u satoru...sad je gore manji i ekonomicniji motor..tako da sve sto bih nadogradjivao treba vece plovilo..

TopMix

Da, bitno je da, bar za sada, pokrivas osnovne potrebe i da ti bude prijatno na vodi. Sto kazes, jednog dana neka ladjica, nalik na Vladinu "Kosavu"... pre svega konfor i komotitet.

maverick

Drzim se krilatice: svaki dan jedan modni detalj  :thumbsup: drzač za štapove u koji osim dva štapa stane i desetak voblera koliko mi treba dok navecer se hitam s smudjevima  :thumbsup: ovo je inače samo kod premještanja s mjesta na mjesto da ne odlažem štap pod noge

alexdja

Za šta su ovi detalji, levo (liči na lufter) i desno sa poklopcem crvenim?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Da lijevo je ozračnik, kako mi zovemo...kabina se luftira na takva 4 komada, dva su na prednjem dijelu kabine a dva su na samom kraju čamca ...a desno je master prekidač...preko njega izgasim svu struju kad odlazim s čamca...tako da nešto ne bi ostalo upaljeno i ispraznilo akumulator

Juzba

taj držač za štapove, jel si pravio ili je kupovni, i meni bi pasao baš takav :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Pravio ga kolega Ivek ,s forma..po slici orginala , inox, lijepo obrađen...bas fin detalj...

Juzba

jel se smije znat koliko love je, možda bih mu dao da mi napravi jedan, odličan je
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

To moras s njim..vise se ne sjecam...meni je radio 2 komada

maverick

Do sad stavljao primer, druga ruka gotova...sutra jos dvije i idemo na antialgin....sreca moja pa su mi pomagali Jura i Tonyc  :toothy12: