Tajmen

Autor Tićo, Studeni 22, 2012, 12:04:14 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Ovaj čamac sigurno zaslužuje posebnu temu

http://www.tajmen.com/

retfala

Tajmen je za mene  jedan od najboljih čamaca koji se može kupiti za razuman iznos novca na našim prostorima

Tićo

Za 1600 eur koliko mu je cena mislim da se ništa bolje ne može pazariti, razume se da za više evropskih novčanica može i bolje da se kupi. ali...

maverick

nije vise razumna cijena u Hr.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Mislim da je kod nas cijena bliže 3000 eur nego 1600 eur
Tu je brate odmah iza panja

maverick

malo manje od 2700 eura do registracije...i usao je medju najskuplje camce u toj klasi...a dunas koji isto odlican kosta novi 2000 eura
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Nevidim razlog za toliku razliku u ceni kod nas je 1600 + registracija koja je mene izašla oko 90 eura. A 3000 eura pa to je katastrofa, verovatno se neće ni jedan prodati.

maverick

Ne znam ni sam...bas cu otici u NS da vidim s gazdom ..jeli mu interes da se to prodaje tu ili samo da ima opcija da se moze kupiti...jos osim toga nemaju ni jedan na lageru..bem ti takvog zastupnika

alexdja

Mislim da ste ga mnogo nahvalili pa je zastupniku previše zinula :pottytrain2:

Ako može Dunas i ovde i tamo da košta relativno blizu 2000€, ne vidim koji su problemi kod Tajmena...
       Nema više divljeg bučka. :no:

retfala

problem je što firma koja proizvodi tajmen nije u sustavu PDV-a pa ga se mora dva puta plaćati

alexdja

Da li postoji mogućnost individualnog uvoza?
       Nema više divljeg bučka. :no:

rj

Citat: retfala  u Studeni 23, 2012, 13:15:33 POSLIJEPODNE
problem je što firma koja proizvodi tajmen nije u sustavu PDV-a pa ga se mora dva puta plaćati
opet nemože bit cc2800 e .....1600 + 25% = cc 2000 e ....uvoznik NEKOREKTAN
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

grga

mislim da ih je većina nekorektnih po cijenama i uvoznika i domaćih proizvođača.2000 eu je za naše krajeve jako puno love za veliku većinu i svi koji proizvode se sigurno dobro nalaze u 2000 eu.bez obzira plastika ili almini.

maverick

ma nema veze ni sto kosta 2700-800...vec je fora sto sam ga zvao neki dan i ne da popust ni deset eura...a toliko je kvalitetan zastupnik da prvo platis pa cekas dva tjedna dok se ne napravi i dok on ne ode po njega ...ma budalastine....i onda na kraju nsam izgubio zivce i poslao ga tam di mu je mjesto  :icon_biggrin:

grga

katastrofa ,zna se šta se unapred plaća :argue:dobro nemoraš ići radit još par dana čamac