Čestitke na ulovu smuđa prirodnim mamcima

Autor bugi, Studeni 20, 2012, 23:49:15 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bugi

Ima jedna slika na jednom forumu  ::) sad ce je okacim  ;D

twister011

Ja imam najskuplju varijantu. Posaljem Mavericku na mob,  a onda je on skine na komp 8)  Mislim, tako bi trebalo da bude >:(

maverick

fuck off  ;D ;D ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

i to je odlicno na ovu krizu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Bravo Dus, to je čovjek iz mog sela :wav:

dus

od pola 7 do9 sam lovio kedere,skoro sam ošo kuć plačući!onda sam morao ukrast od nekog tamo iz kante na ćamcu, mislim si:dva mjeseca nisam bio na vodi e sad neću kuć da ga j...  :be happy:

maverick

a kako ti drukcije lovis kedere...ja stalno obijam tudje kante  :be happy:

Darko

nek si ti dus bar malo napunio baterije ;D , sad si miran za ovu godinu :enjoying: :beee:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

twister011

Citat: maverick  u Studeni 24, 2012, 19:58:46 POSLIJEPODNE
a kako ti drukcije lovis kedere...ja stalno obijam tudje kante  :be happy:

Tako i treba  :icon_cheers: . Naravno da ces ti, kao glavni i odgovorni urednik dati primer ostalima, posebno omladini, kako se treba ponasati na vodi :glasses2:

jura

Čestitam kolega na ulovu :icon_thumright:, ali što si se presvuko i oprao kosu za slikanje :icon_scratch:

grga

nije bilo ni presvlačenja ni pranja kose prijatelju kiša ,izgleda da kod tebe tog nije bilo, vratio sam se za dva sata

maverick

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

dus

grga svaka čast , el to na pecanje ili muvanje? ili su to tvoji dečki uhvatili    :be happy:   :beee: