Muvanje jig udicom

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:26:40 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jedan od najučinkovitijih načina ribolova kederom, pa ćemo u ovoj temi malo više o tome
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Ajmo dus i ostali koji nešto znaju željno oćekujem bar malo pomoći i puno slika :)

zrinkoos

slike 0 bodova!!!moras na teren sa nekim tek tako ucis!!!! valjd znam ja ::)

jura

Zrinkoos tome se i nadam, sve ćekam da se Dus smiluje pa pozove ???

Darko

ove zime teško da ćemo vidjeti dusa na vodi ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

poslikacu ja cim izadjem na vodu...a drava dok padne imate kolektivno obucavanje onog sto ja znam...a na maturalni rad idete kod dusa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Dogovoreno ali strah me šta će ispasti ako se sastane nas 6-7 :)

Darko

ja sam za , a jura šta se brineš , nazvaćemo Cameo
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

twister011

Samo se spremajte, al za sledecu sezonu ::) . Doslo vreme gume ;D Gledam ove na Dunavu, ne znaju sta ih je snaslo. Covek lako pomisli da su keder i ta tehnika svemoguci. Hvala Bogu nisu, i hvala Bogu da se vecina tesko prilagodjava ::)
Pricam za ove nase u Bgdu i okolini.

PS: Salu na stranu, imace to jos svojih zlatnih trenutaka i po mrazu, ali trenutno po ovakvoj vodi i sa ovakvim raspolozenjem smudja, guma je sada nezamenjiva.

maverick

ja inace prakticiram sve tehnike za lov smudja...kedera u principu koristim najcesce kad mi netko dodje u goste pa ga povedem na pecanje...cisto da uhvati sta bilo...makar i onog od pola kg...

stefany

Evo ih gumicari koji misle da nesto znaju o muvanju.
Vama u startu ova tema treba da bude zabranjena. :)

maverick

nema zabrane...vi bi se trebali potruditi da nas preobratite  ;D

stefany

Ne mere kad necete da prljate ruke zivim mesom pa da bude sto bi reko mamijo
da drska stapa varalicaru smrdi na smudja a muvarosu na kedera ehehehhh majke mu ga
sto mu je ova dobra.:):):)

twister011

Vala jesss, ima on te narodne "rukotvorine" ::)

maverick

meni su sve drske stapova upraljane ribom...jes da nije od kedera..ali su mnogo prljave  :)