Sta jede bass?

Autor kawasaki, Siječanj 16, 2016, 15:40:02 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

e kad vidim sta sve jede strah me i za soma na Boroviku  :stripii:

Brzi od Bolena.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mario123

Ovo su sve gluposti i vidi se da je namjesteno.Zmija od pola metra sklupcana bassu mirno stoji i pozira ili bass da  jede bassa svoje velicine  :red-card:
I ovi ogromni rakovi smjesno ribi jedva stane usta, nebi mogla ni plivat,a kamoli uhvatiti na povrsinca kao na slici.
Zabu jede to sigurno ali zabu jedu i stuka i som to nije nista cudno...
Tko god kaze da je bass stetocina taj nezna sta prica.
Di god ima bassa nefali ni jedne druge ribe to se u DJ lijepo vidi ili se vidilo dok strucnjaci nisu pustili neke druge riblje vrste.
Di natrpaju amura i tostolobika ne samo da nema ribe nego nema ni mrijesta,vodenog bilja,voda se muti uniste cujelo eko sustav jedne vode.
Bass je najmanje grabljiva vrsta kod nas hrani se iskljucivo manjim  ribama,manjim zabama,glistama, kukcima itd i prosjecni komadi su od 1kg do 1,5kg..Ovi veci su vec kapitalci..
Bass je jedna manja riba izuzetno zanimljiva za pecati ni jedna riba joj po atraktivnosti nije ni blizu bar ne na nasim vodama..Tko ga je pecao zna o cemu pricam.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Darkestrah

Od svih naših grabljivica jedini uspješno (i donekle štuka), iskonski porivi heh
Ja imam snimljeno bassa kojeg sam uhvatio na propera od deset centimetara, a u sebi je imao pastata 20+cm :vrag:

A neke od ovih fotki gore vrijeđaju inteligenciju :headbang: :red-card:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

kawasaki

ja mislim da je bass pojeo bassa na Boroviku  :stripii: :rofl2:

novi dokazi oslobadjaju soma   :pirate:
Brzi od Bolena.

mario123

Na boroviku su ga ljudi pojeli.
Bass se u vrijeme mrijesta lako uhvati i ljudi to dobro iskoriste.
Da ima camaca i som bi brzo nestao.
Na vertikalu bi isao lako van ovako kroz silno granje tesko.

mario123

Citat: Darkestrah  u Siječanj 16, 2016, 16:46:48 POSLIJEPODNE
Od svih naših grabljivica jedini uspješno (i donekle štuka), iskonski porivi heh
Ja imam snimljeno bassa kojeg sam uhvatio na propera od deset centimetara, a u sebi je imao pastata 20+cm :vrag:

A neke od ovih fotki gore vrijeđaju inteligenciju :headbang: :red-card:
Ovo mu ide u korist ja sam na bajerima vidio kako tamane jato pastata u roku jednog dana cijeli oblak nestao na bassiki pastata vise nema na udicu dođe par puta godisnje ;D

pajdo77

Dok ne jede janjetinu i mladi luk nije mi konkunrencija,nek živi :rofl2:

šajzika

Znqci za zatvorene vode super sto se tice pastata.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Tesko nas mentalitet moze da stavi u glavu da se riba moze i loviti a da se ne jede, prodaje...mada isto tako i svaki krkan misli da je vrsni ihtiolog pa da visoko invazivne vrste moze staviti u jednu baricu i kontrolirati na nacin da ce imati vodu gdje ce i varalicarima i somarosima i saransima moci uzimati novac za dozvolu...moze se o tome raspredati danima ali bez ikakvih konkretnih zakljucaka...Ovako s prvih slika...meni se najvise svidja ona s malim pačićem u ustima  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Citat: pajdo77  u Siječanj 16, 2016, 17:08:02 POSLIJEPODNE
Dok ne jede janjetinu i mladi luk nije mi konkunrencija,nek živi :rofl2:ovo potpis
ovo potpisujem   :rofl2: :rofl2:
Brzi od Bolena.

mario123

Ljudima koji pecaju na rijekama je tesko jer ce ribe uvijek biti manje ili vise ali hoce..
Na zatvorenim vodama kad pecas mjesec dana, a ne uhvatis nista vidis da nesto ne stima, onaj ko voli ribolov ko gusta u tome ce se zapitati pa sta to ja radim jer mi vaznije imati koju kunu vise ili uzivati u pecanju mislim da je vise ovih drugih koji bi radje drilali ribu svaki dan u godini, nego 10dana grilali pa onda gladovali i pecali na praznoj vodi..Ti maverik mozes vidjeti na svom primjeru to volis pecati i to ti je sastavni dio zivota stavi se u poziciju da nema rijeke nego jedno jezero u blizini vjerojatno bi promjenio misljenje zatvorene vode su nesto sasvim drugo za mjesec dana se jezero isprazni da nema ribe do sljedeceg poribljavanja i tako u krug to nema smisla mjesec dana pecas,a 11mj gledas u praznu vodu.

Hunter

za zmije i marija.huligan je odno jednog bassa sa borovika kad se to jos smjelo.40 cm,zmija u njemu oko 70 cm.
jednom smo se kladili,sjedimo u birtiji na kupalistu i gledamo kako velika bjelouska pliva od kupalista prema domu.stigla je do prvog granja i baj-baj.ta je imala oko metra sigurno.bass jede sve sta mu stane u usta,a imalo mrda.samo nije agresivan na prvu ko stuka.

mario123

Moze on napasti i zmiju ako je gladan jako ;D na bajerima sam vidio male zmije cca 20cm preplivaju cijelu baru jato od 15 baseva je prati(komadi 40cm)
I ni jedan je nikad nije napao. Da se hrani zmijama cisto sumnjam glad cini svoje...Zabe jede i to  ko lud ove manje ne smiju metar od obale to me i veseli prije kad stanu kreketat cjela ulica nemoze spavat sad ih je malo manje ;D. Poceo sam ih i hranit zabama hahah zavezem na spagu bez udice i gledam kako je jede prizor za pamcenje probat cu snimit jednom.