Tarpon 535

Autor SMT, Svibanj 18, 2020, 18:55:47 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Novo iz Nautic-Plasta, proizvodjaca Mashera i Tajmena...

Tarpon 535...

Nema puno podataka o čamcu, verujem da će uskoro biti... Dizajniran je sportski i atraktivno... Pa evo da otvorimo temu, verujem da ćemo uskoro više znati o ovome čamcu... Da li je to naslednik Tajmena, nešto drugo, trece... Podseća možda na Huntera... Čućemo, videćemo, cenu , dimenzije, karakteristike ...

Meni lepo izgleda... Ova boja je bas atraktivna...

maverick

Vidio na faceu....odlicno i mocno izgleda...Koje motore moze primiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mini I

nele01

SMT

Pretpostavljam, samo pretpostavljam da je do 30KS najviše... Po ceni je klasa iznad Tajmena, verovatno to i odredjeni kvalitet prati...

maverick

Ja mislim da je Tigran bio prvi kupac i da je bila prica veceg motora...Tunjo zna detaljnije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Kakva je stabilnost ovakvoga trupa na pramcu?

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

retfala

Bio sam kod Ðoleta kad ga je modelirao...vec dugo pokusava napravit nesto sa polu V dnom...rekao sam mu...kad ga napraviš sa kabinom onda ga kupujem...obecao je :stripii:

miha

i meni je štošta obečo ..... :stripii:

SMT

Drugar završio priču danas... Stiže camac u augustu u ovoj boji... Vlasnik kaže da može i 50 ks na njega...

SMT

Otišao sam do Djoleta, nije mi bilo teško, popricali smo sat vremena... Ukusi su različiti, meni retko lep camac...

Blago V, kaže da su testirali i da  je sa motorom od 20ks, brzi od Tajmena koji je bas brz camac... Mala raketa... Ako sam dobro zapamtio, oko 230kg, 117 dole, 165 preko svega...

Onako po mom skromnom mišljenju i po onome sto sam video, imam osecaj da će sa 30ks leteti, da će preko toga biti nepotrebno... Testirace se u narednim mesecima sa više vrsta motora različite snage, pa će se više znati... Najavio sam se da bih se probao voziti u tome... Mesta u njemu sasvim sasvim dovoljno za ribolov, naravno bez konzole... U prednju komoru ako je prazna, neki osrednji čovek se može uvući kad pada kisa :hi:... Izgled, boja, dizajn, zaista sve moderno :hi:...

Batica

Lepo uradjen.
Delim isto misljenje da 30ks sasvim dovoljno, max 40ks.
Samo sto malo buni otvor za samopraznenje.  Koliko sam video da je ispust u vodi, a ne nekih 3-4cm iznad vode.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

maverick

Lijepo da se usudim reći da sam zainteresiran  :uf:

SMT

Treba isprobati tj cuti plovne karakteristike... Kaže mi Djole da će za koji dan u “Vrelim Gumama” biti predstavljanje i test...

Mogu slobodno reci da sto se tiče dizajna u odnosu na sve dunavske plastične camce (ribolovacke) koji su meni poznati, Tarpun izgleda kao sa druge planete... Bas korak napred...Kome je to bitno...