Dvist 535

Autor šajzika, Rujan 11, 2023, 19:01:26 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Naletio sam na nekog meni novog proizvodjaca plasticnih camaca u Srb. Koliko vidim , preprodaje neke kineske 4t motore i neke alu trakere ima u ponudi. Ako sam dobro shvatio proizvodnja plasticnog camca je u SRB, kombinacija huntera bigfota i svacega.

Ima li neko neke info?

Navedeni camac Kosta 2200eur i solidno mi izgleda

https://novi.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/camci/dvist-535-camac/oglas/153434829?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas&fbclid=IwAR1evvSI84CoUKeNFAt4SMgTnPB5M5Xez1ubHmDBixZ41yC_broSobrMJKU&modal=bigGallery
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Bogme paprena cijena za alu tracker za sirotinju s Aliexpressa.
Cijena za komad tog camca na kolicinu 5+ je 380$ do nekih 800$, a posto su i motori DVIST "brendirani", ista prica s Alibabe, komad cca 1000$.

Zanimljivo da osim ovog oglasa nema niti jedan clanak, informacija, nista o tom brendu DVIST na netu.

šajzika

U potpunosti za trakera i vanbrodske motore se slazem s tobom. No ako je plasticni camac radjen u Srb (jer je na oglasu trazio radnike za izradu camaca), onda me zanima cisto kao novitet na trzistu i ostale info.
Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Citat: Dukson  u Rujan 12, 2023, 07:23:57 PRIJEPODNEBogme paprena cijena za alu tracker za sirotinju s Aliexpressa.
Cijena za komad tog camca na kolicinu 5+ je 380$ do nekih 800$, a posto su i motori DVIST "brendirani", ista prica s Alibabe, komad cca 1000$.

Zanimljivo da osim ovog oglasa nema niti jedan clanak, informacija, nista o tom brendu DVIST na netu.

Danas je lakše šverat nego proizvesti. Počeli su se na tržištu masovno pojavljivati Čajna trackeri i Jon boatovi kopije