MaXimus

Autor SMT, Svibanj 07, 2022, 14:52:50 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Masinica ima, u deficitu sam sa štapovima... Traži se još jedan... Jedan je kod mene, jedan možda na putu, za treci nisam načisto... Sa jednim sam nažalost završio brzo...

Naručio sam Aspro na 235... ta dužina je pokrivena... Voleo bih da je ovaj Maximus 240 ali nije... ne postoji takav, ne rade u toj dužini...

Kupio ili ne, radi se po meni o odličnom štapu... pogotovo kad uporedim sa onim sto imam i onim sto probavam....

Ja ti kažem, da mene Rusi puste da im kažem 2 stvari, da bi mi ovde u jednom štapu imali gotovo sve, i glas i stas :stripii: ... bez da im pametujem :stripii:

tutnja

E, zato te ne pitaju
Šta onda, prodaju nam većini taj jedan i ključ u bravu.. ovako radi radnja, para se vrti, dok je nas "ovčica" biće i vune

Poslano sa mog T40Pro koristeći Tapatalk

mossi

Bio i do radnje i drmao taj štap što nije izložen..

Uff pa to je brutalna alatka, da ne nagovaram nikoga ali izgleda baš ozbiljno.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

To je Premium motka, po svim parametrima...

SMT

Super Vivo je otisao od mene, verovatno i najbolji stap koji sam imao... Izgustirao, dosta :hi: ! Gde potrositi pare? Moraju ostati u "kući" tj u ribolovu! Ne trebaju mi za drugo...Iako mi je dovoljno dva stapa, ja osecam blagu nervozu kad nemam treci komplet...Moj drug Mister No mi je dao dobar predlog, da potrosim pare na Evropsko prvenstvo fudbalu..  Nisam poslusao.. Ne mogu sebi platiti nerviranje od ovih nasih... :hi:

Probao sam prosle godine sa Nobunom, neslavno zavrsilo, probao sam 2x Hearty Rise, nije mi selo... Gledao sam Black Swan, nisam se odlucio, hteo sam Ares Evox, ne da mi se zajebavati sa nabavkom i kupovati na nevidjeno! Gledao sam i jedan GL prototype, vuče napred, necu to za te pare...

Dugo i predugo razmisljam o ovom stapu od kako sam pokrenuo temu... Sad je dosao na red...

Maximus Satori JiG specijal...

Sam taj naziv "jig specijal" je mene kupio... kapiram da to niko ne daje bezveze...I radi me ta prica i dalje, da neko konstruise stapove za tu namenu! Prica je vrlo slicna kao i sa GL, radi se za rusko trziste... Radnja je u Sankt Petesburgu, po zahtevu njihovih ribolovaca kao sto Mida radi sa GL...Bla bla, sve vec ispričano...

Nekoliko puta sam ga gledao, trazio mane i sl... A i skup mi bio nesto...Tesko je to na suvo... Ono sto se vidi odmah jeste, da je stap uradjen tako precizno i pedantno, da kazem cvrsto, skoro to nisam video... Duzina 260 cm, gramaza 9-42... Akcija stapa je extra fast i to je druga stvar koja me je kupila... Taj extra fast se vidi cim uzmes stap u ruku... Bas bas ex fast... MH je obelezen ali po meni se radi bas o dzig stapu( otud i taj naziv, jel)... Tanak je i elegantan, lagan kao i svi sad ovi moderni i nabareni stapovi... Po meni je to isti stap kao iz Japana iako je Koreja u pitanju...Svedeno uradjen, boje, natpisi, nista "jeftino" na njemu... Nije mozda uradjen marketing kao na GL ali meni to nije smetalo :hi: ...
Najsavremeniji karbon, najbolja eva, fuji torzite, sva moguca najbolja oprema govori da se radi o premium proizvodu... Deluje dosta ostrije od Aspra, uporedio bih ga sa HR zander XT-om kojeg sam imao.... U osetljivost, detekciju i kontru, nemam sumnju... Imam samo zelju da na ribi pokaze neku krivu savijanja koju zelim...

Ide uskoro na vodu... Namena ce mu biti kako i naziv kaze, dzig... Ako prezivi kod mene, verovatno za jesenje zimsko dzigovanje i najvise... Ali to je samo teorija, videcemo na vodi...

Stella 4 ide na njega, o tim balansima nema se sta pricati, to je sve kako treba... Posto imam dva kraca stapa, sad sam nasao i da mi ta duzina od 260 cm na Satoriju nije vise mana nego razlika vs ova  dva...

Imam mozda i prevelika ocekivanja od ovog stapa, kad vec daju takav naziv ima i da ga opravdaju... inace cu im pisati tamo u Rusiju, da nemaju pojma :stripii:  :hi:

mossi

Čestitam na kupovini!
Baš me interesuje da li će štap zaživeti / preživeti kriterujume.
Meni je malo trebalo da ga uzmem, ali koliko pecam imam ih i previše..  :uf:  :character0032:

SMT

Fala :hi: !

Trebao bi da bude pogodak!

Iako ne legne, nije do stapa... Mislim da se radi o vrhunskoj motki...

maverick

Bome...lijepo...čestitam...pomjeraš trendove a to nije mala stvar  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: mossi  u Svibanj 29, 2024, 16:20:44 POSLIJEPODNEČestitam na kupovini!
Baš me interesuje da li će štap zaživeti / preživeti kriterujume.
Meni je malo trebalo da ga uzmem, ali koliko pecam imam ih i previše..  :uf:  :character0032:

Ima jos jedan u radnji... Ali svakako je bolje da sacekas jos... da to malo otpeca...

Kad budes dolaxio u Marinu, pogkedaj Raptora... Isti paket materijala i opreme, nazalost sl i cena... U M varijanti 7-35 g ali EX fast isto... Deluje ozbiljno... Meni se jedino sad pluta ne dopada ali to nema veze s mozgom...

SMT

Stigao Varivas iz Zagreba.. dzig stap onda i dzig struna...

Tako da sam danas poceo koristiti i stap... kad bude nekih smudjeva bice i rec dve vise...
Napravicu im ja reklamu besplatno... Vrhunski stap a promocija ne postoji :hi: