Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Ja idem danas za aljmaš dizat stvari na kat ljetos je vodostaj aljmaš bio oko 700 to mi je na ulaznim vratima a sad najavljuju više

Garofeeder

Odoh ja odvuc camac u garazu, ovo bi mi moglo flos prevrnut... Deset dana bih ga morao preparkiravat a nista pametno na vodi necu radit...

mossi

Ugasili smo sa ovom vodostajem..
Ako ovako nastavi ..  :uf:  :BangHead:

im84

Ništa više nerazumijem taj vodostaj. Mohač, svega par KM od Batine, bila voda skoro 900cm, došla na 500.
Batina bila 700, i sad je 440... pa kako? Ja mislio zaustavit će se na 300+
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Drava regulira nekad Dunav a nekad Dunav nju...Dunav je ustopao i tih dvadesetak i vise kilometara uzvodno poprilično napunio do betova Dravu...masa je to vode koja ne moze tako lako otici...i taman kad ulovi neki zamah u curenju ide novi val od gore...i hebiga tu smo otisli u klinac s pecanjem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Da, nepamtim ikad godinu da nemožeš izlazit na vodu. Tj možeš ali na mišiće
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Jedino kontam bit ce ovo dobro za ribu...to je jedino utješno sto si sad mozemo reci  :stripii:

im84

Znaš onu, ideš na vodu, lijepo i sunčano vrijeme, ni čvoke. I onda kaže Bego pun mi q sunčanih dana  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

mossi

Gledam ovaj grafikon i vidim da je ova voda 3m viša od najvišeg ikada merenog vodostaja za ovo doba godine!  :BangHead:

Ove budale će sve sjebati.
Dodje mi da ko Gustav odem negde u 3 lepe .. , al sam siguran da će me i tamo naći..

maverick

A nije ni za komentirati...gledam Jovana on ode..hebe ga se za vodostaj...vremenske prilike...Nisam vise taj lik...mora da bude fino da bih uzivao ali ako nesto ne promjenim u nacinu razmisljanja pecacu tek na godinu poslije majske vode  :stripii:

Mornar Popaj

Ja ode za vikend, taman pecao u šumi gdje kampiramo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

SMT

+1 :hi:

Pa nemamo mi jos puno kvalitetnih dana ispred sebe da bi gledali vodostaj i vreme :hi: !

No

Citat: maverick  u Listopad 09, 2024, 20:22:03 POSLIJEPODNEA nije ni za komentirati...gledam Jovana on ode..hebe ga se za vodostaj...vremenske prilike...Nisam vise taj lik...mora da bude fino da bih uzivao ali ako nesto ne promjenim u nacinu razmisljanja pecacu tek na godinu poslije majske vode  :stripii:

Citat: SMT  u Listopad 09, 2024, 21:58:12 POSLIJEPODNE+1 :hi:

Pa nemamo mi jos puno kvalitetnih dana ispred sebe da bi gledali vodostaj i vreme :hi: !

U ovom prvom postu piše "nisam više taj lik" i zasvrbi me. 
:uf:  Nisam bio skoro dva mjeseca!!??

Ovaj drugi post kao da sam pisao ja a ne čovjek u najboljim godinama.

Moram ovo, moram ono i sve mislim bit će vremena a što sam stariji, vremena sve manje, kao da curi, kao da izmiče.

Sava ogromna  :uf:

Ako ništa drugo idemo idući tjedan, okrenut ćemo nešto na ražnju i sjediti kraj vode  :ok: