Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

:stripii:  :stripii:  Pa leb te...i mene si šokirao...jel imas neku šemu da motorom zabacuješ  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

A ne znam brate! I ja se smejem... mnozim i delim... Valjda sam dobro razumeo da je to toliko... mene to nikad nije zanimalo, samo da pali...

Kaze mu serviser da je motor top ali da je kupio od nekog ludaka sto peca!

Razmisljam da menjam mesta i da sam aktivan ali koji je to podatak :stripii:

Sto je najveca fora, ja mislim da mi je taj akumulator od Honde iz 2018 i sada na camcu na Yamahi :hi: ...

maverick

:stripii:  :stripii:  Pa dobro...ako je pretpostavka tipa 700 sati...znaci da si palio deset puta na sat...ako je to blizu onda je to svakih 6 minuta....ako je matematika imalo realna...molim te da nikad vise ne napises da imas problem s pecanjem...vec s premjesetanjem  :stripii:  :stripii: Ih...pa dobro ti ista i ulovis u tom vremenu kad ne pališ  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nesto mi to suludo! Mozda nije tacno!

Mozda je dijagnostika od motokultivatora :stripii:  :hi: !

Neka ostane kao vic...

P.s zadnje pecanje sam ostao na jednom mestu 4h, cekajuci :hi:  :stripii:
Čuvam Yanahu

Mornar Popaj

6 min je sasvim dovoljno za puno stvari,
pa i za upecat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Šta ga sad ti ložiš... :stripii:  em se ufurao da zna pecati sad ce kontati i da dobro hebe  :stripii:  :stripii:

SMT

U ovim godinama ne mogu da podbacim... mogu samo da iznenadim...

Na pecanje mislim

maverick

nekinho

Izgleda meni da taj njegov motor radio ko onaj Yo-Yo (ona prastara igračka), taj vrtio elisu samo dok ga povlačiš... Pa je siroti SMT morao svako malo vući da vrti i ide... :stripii:
Evo slike da znate o čemu se radi...

Thechoki

Koliko sam ramišljao o tome pali-gasi da je to bio jedini razlog opcije kupovine troling motora.(još ga nisam kupio)

maverick

A ne znam...ja sam ga kupio...pa bateriju...pa me onda mrzim da ga montiram  :stripii:  ali dobra je priča...rinovanje...sto je kod nas na Dravi ucestala ljetna aktivnost...vertikala...za to je top  :ok:

DJ17

Ja sam jos bolji, kupio sam pre trimeseca i ne koristim  :uf:

Tićo

SMT

Imao sam troskova... kupio sam akumulator, pre neki dan! Naravno, najjeftiniji sa 3 god garancije...
Danas sam se jos istrošio, na rasvetu, kleme i ovaj stoper za kanap!

To je sve za 7 god! Nadam se da sam sada toliko opet miran!

maverick