Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ne deluje loše... ako je to taj...

Piše 6500kn Jel to Tomos onda 4000kn?
       Nema više divljeg bučka. :no:

Ivan Borojević

Darko

samo da se kugla javi i da počnemo skupljat pare :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Ivan Borojević

Tip kaze da bi dao camac i motor za 5500kn, zadnja cijena. Motor isto odlican.

Kugla

Što reči, uspjeli ste me rasplakati. Ja sam napomenuo da ne mogu prihvatiti takav poklon i to je definitivno. Postoji samo  jedan način da prihvatim inicijativu, a to je da ovo shvatite kao pozajmicu koju se ja obavezujem vratiti svima koji učestvuju čim se ponovo zaposlim. To je jedino tako moguće i drukčije ne. Cijenim Vas sve i kako sam i napisao u jednom postu ne bi bio na ovom forumu da nije tako, ali čamac kao poklon ne mogu prihvatiti pokušajte me shvatiti. Toliko mi neugodno da sam se jedva odlučio pojaviti na forumu večeras. Znači ako prihvatite da je ovo pozajmica svih Vas koji želite učestvovati i da ja svima uredno sve vratim onda ok, a ako ne hvala Vam od srca ali besplatno to ne mogu prihvatiti.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

alexdja

Jel se tebi sviđa ovaj čamac?

Sve ostalo će se lako dogovoriti... :thumbsup:

Kugla

Čamac je skroz ok nema šta ali morate me shvatiti, ništa nisam tražio samo objavio nekoliko lijepih fotki što bi volio imati, tako da čamac kao poklon ne, jedino pod uvjetom koji sam napisao gore da svima vratim sve što učestvuju.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

alexdja

Evo ja se slažem.

I u mom slučaju ne mora biti vraćeno u novcu...

Nadam se da ću nekad nailaziti u te krajeve, pa može neki paprikaš, piće, pecanje... :thumbsup:

Kugla

Paprikaš, piće i slično uvijek i bez čamca, i ako si u ovim krajevima obavezno se javi bez obzira na sve ovo. Jer kad god si negdje dalje a imaš se kome javiti barem za kavicu to puno znači, a za više da i ne pričam.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

ja kako drugi odluce pristajem..na koji god nacin mogu pomoc na ovom forumu bilo kome ja se do zadnjeg atoma snage potruditi... :icon_thumright:

Ivan Borojević

:hello2: moze ako nekad budes imo vrati, ako nebudes imo nikom nista  :thumbsup:, samo moram tom decku javiti sto prije,dodjite kod mene pa cemo otic pogledati. :toothy9: :toothy9:

Kugla

Vjerujem Vama iskusnima, jer ne razumijem se previše, ako vi kažete da je ok onda je ok.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Jovice odi ti lijepo kaparisati čamac, a svi ostali sura da pofuraju lovu i vidimo se kod mene...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ja moram kontaktirati mossija da mu uplatim na račun, a on da vam nekako doturi...

Imao sam kombinaciju sa nekim drugarom iz ZG i Rajom, ali Raje nema ni od korova... :crybaby2: