Poklanjam, nije nešto ali možda nekom treba

Autor peugeot, Travanj 27, 2013, 19:12:00 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

BOJANK

Jožef1

Sram me je  :uf: ali potrebna mi je pomoć  :takoje: Ima li netko neku staru rolnu veličine 60 ili 70 ali da negdje skuplja prašinu i ne koristi je i ima namjeru rješiti se rolne  :sha: meni bi odgovarala za pecanje soma- nemam velike rolne (50-jedna). ja bih vas lijepo zamolio, nemojte baciti ?, meni bi dobro došla. Znam da izgleda kao da prosim- ali nema se...... :crybaby2: Hvala vam unaprijed  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

Zanemarite moju molbu! Prijatelj iz djetinjstva živi u Varaždinu, dolazi poslovno u Osijek i obećao mi je donjeti novu Okumu za imendan  :clap2: dobro je imati takove prijatelje  :thumbsup: Evo, i to je dokaz kako prate forum i u Varaždinu i vele da je forum zakon  :icon_thumright:  :takoje:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

evo posto je clan foruma DIDAPATAK izrazio zelju za blinkanjem ja mu za uskrs pokljam stap 240 50-100 i nekoliko varalica  :icon_salut:

Retfalački mačak

Lijepi poklon i gesta vrijedna priznanja. Dravski još jednom ti sretan Uskrs.  :clap2:

dravski pecaros

Citat: Retfalački mačak  u Travanj 19, 2014, 11:42:04 PRIJEPODNE
Lijepi poklon i gesta vrijedna priznanja. Dravski još jednom ti sretan Uskrs.  :clap2:
uvijek nastojim pomoci kome god mogu malim stvarima koji neke cine sretnima  :hi:
također i vama sretan uskrs

šajzika

dravski se pokazao i kad je meni poklonio isto spin stap , koji sam ovjerio sa bajkosima  :icon_salut:  :hi:
dravski pajdo , svaka cast  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

ps

Dravski-apsolutni vladar Karašice još jednom prvi reagira kada neko traži pomoć,tjera nas da se zamislimo.Sretan Uskrs svima.a posebno dravskom.   

DIDAPATAK

...dobro se dobrim vraća..davno su me učili..pa..
..pošto smo utvrdili da je katran sasvim upotrebljiv a ja eto postadoh vlasnik plastikanera,he,he :stripii: poklanjam dva burenceta( cca 2x 10kg) katrana našim članovima koji se drže tradicije i održavaju drvene čiklove :notworthy:..
..pošto sam med.sestra,plavuša,ćelava pa ne znam koliko treba po čiklu neka se ljudi dogovore i podjele..
..Zvona se prvi javio a vjerovatno ima i za..Šajziku,Kuglu..tko još ima čikl..
.. :hi:

šajzika

zahvaljujem didapatak,
svoj cikl sam trenutno sredio i mislim da ima momaka kojima je potrebno  :icon_thumright: odmah da se iskljucim  :rofl2:
jos jednom hvala  :icon_salut: :hi: to nam je i bit foruma  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

zvona

DIDAPATAK

..hebiga kad sam zaosto pa kasnim, Šajzika, pa trebat će nagodinu :sha:
..Zvona, 402 gt, po sindikalnoj cijeni i na majkemi( veliko HVALA anonimnoj štednokreditnoj zadruzi :stripii:) u pristojnom stanju, neotvaran ;D..
..zbrojte se za katran pa dogovorimo primopredaju :thumbsup:

šajzika

kako sam ja krenio svog udarat u panjeve tesko da ce dogodine izdrzat   :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :rofl2: :rofl2:
ako ostane dida ponesi na okupljanje, pa cemo preuzet  :icon_thumright:

iako je malo offtopic
a motor dida za 402ojku?
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..kad otplatim čamac..vjerovatno nešto iz iste štednokredine :stripii:
.. :hi:

zvona

Ja imam 6m dug i 110cm u podu..e sad da ga kvalitetno pokrijem koliko mi katrana treba nemam pojma..neka se netko sa foruma javi. .a i ja cu se malo raspitat..hvala dida