Morske ribe...

Autor alexdja, Svibanj 31, 2013, 17:45:40 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kockar

Malo letosnje razonode pre nego sto se deca probude:

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

maverick

Kaze Nele od 16 minute je najbolje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Osim lijepe avanture on je i strastven ribolovac....Nama koji odemo na more u svojstvu godisnjeg odmora...zanimljiv ribolov

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

crni74

Prvosvibanjski produženi vikend provel sam sa obitelji na moru. Naravno da se nekaj i lovilo.

crni74

Evo i jedan interesantan video snimljen prošli vikend o ulovu sipe na vobler na viđeno u teškom plićaku. :headbang:

crni74

Jedan kratki video o ulovu sipe na skosavicu.
Klincu od šogora sam objašnjaval kak loviti sa skosavicom i u prvom zabacu ju dobijem (zato se i cerekamo) a ona nas počasti... :toothy9:

baka

Citat: crni74  u Svibanj 07, 2025, 16:17:09 POSLIJEPODNEPrvosvibanjski produženi vikend provel sam sa obitelji na moru. Naravno da se nekaj i lovilo.

Pa trebao si se i s ovim paukom slikati kao sa ostalim, fino ga u ruku uzmeš i puno bi ljepša slika bila  :stripii:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Slaven

Kad vidim temu morske ribe otvaram ju iz znatiželje misleći da su u pitanju neke dvonozne a ne ove šarene :toothy9:

crni74

Još jedan filmić sa prvosvibanjskog vikenda na Viru.