ZIMSKI DONJI VEŠ - Za nas smrznute.

Autor mossi, Siječanj 17, 2017, 19:19:49 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Uopsten post, možda više namenjen moto opremi :hi:

Oni su neko ko pored ozbiljnog marketinga, ozbiljno ulaže u kvalitet svega na čega stavljaju svoj znak… Tu nema bas puno kompromisa….imaju kisno odelo za 50€ i 250€, pa biraš… Ja sam se tih po 50€ nakupovao jer su mi ova druga bila skupa… svako je propustilo baš na mudima… A to je onda preskupo…u zbiru su me izašla mnogo više od najskupljega, koje sam na kraju kupio… Koliko me ta škola koštala!? Pa duplo…

Nema jeftino i dobro ili ja to ne znam da kupim…

To je oprema prilagodjena motociklistima, mnogo mnogo zahtevnija od ribolovacke… Imaju oni i ski program… Tako da tu svašta nešto može da se izabere i za Dunav ili ribolov generalno… Treba to svojim očima birati…

Air max patike nikad nisu bile jeftine, niti će biti… To važi i za Dainese… Ta roba ima svoje kupce…

Sto se tiče kupovine kod nas, zavisi koliko si dobar sa momcima iz Platnera i koliko oni imaju prostora za sniženje…

Kad dobiješ kod njih sniženje na Dainese, teško ga po tim cenama možeš kupiti i u njihovom Outletu u Vicenci…

Nisam komad Dainese opreme nigde kupio, osim u Platneru( a mnogo je toga)…Razlog je bio prost, vidim - probam i najpovoljniji… Meni internet prodaja garderobe- opreme nije bliska…

Sto se tiče veša, svaka malo bolja prodavnica sportske opreme ga ima.. i sve je to isto od-do… okreni obrni, dobro je oko 100-tke

P.S… Ja sam generalno protivnik ribolovackih odela i garderobe… Meni je to sve nakaradno sašiveno, ili je kratko ili dugačko ili široko itd itd…pa možda nisam objektivan…

Ako ćeš provesti celu zimu na Dunavu i pecati sa stellom i nekim besnim čamcima i motorima, cipele od 50€ teško idu uz to… Zbog zdravlja, bolje dobre gaće nego stella :hi:

dravski pecaros

pajdo77

Lane sam takve uzeo također u Lidlu i nije to meni bog zna šta.Na butinama stežu pa stalno u podsvjesti znam da su na meni.Puno su udobnije one klasične duge gaće nego ove,bar je to moj neki osjećaj.

maverick

Ti to ne voliš da te muda stegnu  :stripii:  Dobro je to za te novce...čarape su ok...svakako kome treba ili tko nije isprobao neki donji veš ovo je za preporuku pogotvovo nama kojima je lidl blizu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Tu nema kalkulisanja, koliko para toliko muzike. Ovaj koristim za lov - ribolov, skijanje.
https://planetbike.rs/aktivni-ves-viking-lan-pro-merino-dark-grey-ski50022757508-c.html

Svaka preporuka  :icon_salut: