Daiwa Tournament SW Ags

Autor kawasaki, Rujan 22, 2018, 10:06:35 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Songoku

Pozdrav svima, ja sam uzeo model iz 2022 u gabaritima od 240 cm i 14-42 tezine bacanja prije dva tjedna u Austriji -450 € je bila cijena. Saljem i par slika:

2016 bmw 550i xdrive 0 60

SMT

Ja sam valjda sa onim plavim prethodnikom otpecao malo, jednu sezonu.. Što je to bio dobar štapić..pa sada gledam naslednika...

Al je to korektan štapić na 240 cm... dizajnerski bas lep... tanji od prethodnog, elegancija ozbiljna ... Ne znam za druge ali bi meni ovaj na 240 cm 28-84g pokrio mnogo toga...

Za moj ukus, taj tournament je i dalje dobar štap...

Ne znam gde bih to uglavio... ali rado bih ga posedovao...

SMT

Ovde ću ga staviti.... Dođje kao brat ovom AGS-u...

Daiwa tournament titanijum XT, bez Ags karika... Titanim sic slim karike... ultra lagane...

Brane (Choki) i ja smo ga jutros gledali... Konstatovali da nije loš... meni lično lepši od AGS-a u toj skroz crnoj boji, cenovno su isti... usudio bih se reci, možda i bolji... ali tu je to negde

Balans dobar, drzac masinice prelep, štap je ultra fast...e sad to kod Daiwe u poredjenju sa nekim drugim kucama i nije tako ultra fast po mom skromnom mišljenju...

Ovaj 18-64 bi onako bio meni po meri.... Ima raznih varijanti i dužina, čini mi se veći izbor nego kod AGS-a... tehnika i materijali izrade gotovo isti ako sam dobro video...

Ebem li ga, ja razmišljam o njemu ali čekam nešto drugo da stigne s puta...

Korektan štap zaista....

dravski pecaros

Da ne otvaram novu temu mislim da su to slični štapovi

Ovo nije samo još jedan "fini štap" – ovde se spajaju Fuji i Daiwa AGS provodnici (karbonski), SVF Nanoplus blank, X45X konstrukcija, Fuji nosač mašinice i sve to napravljeno da prenese svaki trzaj, svaki dodir i svaku vibraciju direktno u šaku.

✔ SVF Nanoplus blank – neverovatno brz i precizan
✔ AGS + Fuji provodnici – lagani, čvrsti i ultra osetljivi
✔ Air Sensor držač mašinice – lagan i udoban, a drži mašinicu kao zaliven
✔ Rukohvat od AAA plute i tvrde EVA pene – prijatan, praktičan
✔ Balans tegovi u dužim modelima – štap u savršenom balansu u ruci
✔ Dolazi u vrhunskoj transportnoj torbi sa ojačanjem i prostorom za montiranu mašinicu

Ovi štapovi su idealni za pecanje smuđa, štuke i bucova sa silikonskim varalicama, pogotovo kad ti je važna kontrola i osetljivost.

Dostupni modeli:
• 2.15m 3-10g
• 2.25m 4-18g
• 2.45m 14-56g
• 2.55m 18-74g
• 2.65m 14-56g

Daiwa Airity Hibrid:

https://www.formaxstore.com/varalicarski-stapovi/42543-airity-hybrid-2-15m-3-10g-11930-210

tutnja

Citat: SMT  u Svibanj 11, 2023, 16:46:26 POSLIJEPODNEOvde ću ga staviti.... Dođje kao brat ovom AGS-u...

Daiwa tournament titanijum XT, bez Ags karika... Titanim sic slim karike... ultra lagane...

Brane (Choki) i ja smo ga jutros gledali... Konstatovali da nije loš... meni lično lepši od AGS-a u toj skroz crnoj boji, cenovno su isti... usudio bih se reci, možda i bolji... ali tu je to negde.

Od tih svih daiwa i meni se taj strašno sviđa. Baš su ga dizajnerski pogodili, a čini se da po materijalima i konstrukcijski nije loš uopće..
Teško je naći nešto više podataka i recenzija, ali ovako na prvu onaj 14-42, na 2,35 m ili tako nešto mi jako dobro zvuči.
Ako uzmemo u jednadžbu da malo pretjeruju sa t.b. neka je realnih 35 i to je to, još ako je neki realni fast umjesto ultra fast, bombonica..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk