Formax silikonci

Autor SMT, Prosinac 24, 2019, 13:41:29 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slavonac

Speedy lovna gumica...po meni te formax gumice su kopije fox...mislim na citavu seriju atack...

SMT

Negde sam ih u nekom momentu ispustio... Zadnjih mesec dva sam ih intenzivnije koristio... I opet konstatovao isto, odlična guma... Pogotovo u dužini od 10cm... Plastisol, ako se to tako zove je bas mekan... Lepo radi, lepo lovi, izbor boja dobar... ta u dužini od 10cm relativno i jeftina guma za taj kvalitet....

Onako, ja bih rekao jesenje-zimska guma...

Dopuna za sledeću sezonu, brzo će to... Nek odstoje malo, ne znam kako ih često dobijaju... Nekad ima, nekad nema...

Nešto 10cm, nešto 12cm...

SMT

Nisam do sada koristio ali za vikend imam nastup u KTM bojama :hi:… To mora biti dobro kad je tako ofarbano :stripii: V2 guma…

I dalje mislim da je reč o bas dobroj gumi, materijal uvek jednako dobar ako ne i bolji… igre sa dezenima traju uvek…

Lovne, lovne…

SMT

Spremam se za sledeći izlazak...  :hi:

Plavi, sljokice, svetluca i ostale pm... Moš misliti :stripii: ...

Bez šale, meni ove gume onako pristojne... Ovaj 12 cm lepo radi i telom i repom... nemam ih vise, pa sam investirao u 5 kom :hi: ... Samo i to nešto poskupelo... Al dobro, šta nije...

SMT

Počeo sam nešto da forsiram ovaj Thunder shad od 10cm...

ta vibra je malo jača nego na vecini shedova koje ja imam ali ne šamara previše... Dovoljno dugačka da udice koje ja imam ne probijaju rep( to me bas nervira). Pristojnog je kvaliteta, apsolutno ne spada sa udica niti se nešto raspada... Ili  je takva tura  iz Kine naišla... Onako, u mojoj glavi mi deluje provokatorska guma, možda bas za ovaj period godine tj produženo leto....

SMT

Modeli, boje... ponuda za 2025

Inace kompletan katalog sa njihovim brendom, uradjen ljudski zaista...

Sent from my iPhone using Tapatalk

DJ17

Uspeli su sve i jednu gumu iskopirat od Foxa,Keitech,Lunker citya, SG, Delalande itd. sve vec vidjeno ne trude se bas smislit nesto svoje zato im dajem - ...

SMT

Sve se slazemo...

kao sto sam napisao i za kanibala...

Love lepo za 80 din...  ima malo naznaceniju vibru od oridjidjija, 12 cm... ili nisu pogodili rad ili su namerno tako napravili...

Taj FOX je 160 din...

i tu se prica zavrsava za prosecnog potrosaca( pecarosa)