PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Ja na instrument tabli imam krupno ispisano temperaturu motora, koja je konstantno 60C.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

baka

Citat: Kugla  u Travanj 30, 2025, 13:05:06 POSLIJEPODNESad ide moj nadam se koji dan  :ok:  Pelin ohlađen, zero cola spremna  :uf:

Znači, nešto najodvratnije što sam popio je ta zero cola  :eek:
Bježi od toga, nikad više. Bolje izmuckat normalnu colu.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Ako ti se ne svidja zero cola u ovoj kombinaciji to znaci samo jedno... :stripii:  :stripii:  premalo si popio pelinkovca  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: baka  u Travanj 30, 2025, 18:24:41 POSLIJEPODNE
Citat: Kugla  u Travanj 30, 2025, 13:05:06 POSLIJEPODNESad ide moj nadam se koji dan  :ok:  Pelin ohlađen, zero cola spremna  :uf:

Znači, nešto najodvratnije što sam popio je ta zero cola  :eek:
Bježi od toga, nikad više. Bolje izmuckat normalnu colu.

Bratić mi je radio u Coca -Cola i rekao mi je bježi od te Zero cole to je sama kemija i puno gore od obične ...

Kugla

Sva ta gazirana pića su ista, nezdrava i ipak ju pijemo s malo više pelinkovca i drugih dodataka  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Nije tema...ali najbolje je voda...Ja sam lik koji izbjegava šecer koliko god mogu..To valjda si ufitiljim u glavu da tako treba pa se toga drzim...općenito i kad ga jedem jedem ga iz voca...i ponekad koji pelinkovac  :stripii:  zivim na prehrani s niskim udjelom ugljikohidrata...opet si to nesto ufitiljio i godinama tako...ne preporučam i ne propagiram...daleko sam od toga da kritiziram druge načine prehrane...cuge...A da tema nije bas sto posto ukrivo...sto god ustedim na hrani Yamaha popije  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kad me netko pita kako trosi Yamaha...kažem ok...Pa koliko prodjes s jednim punjenjem? Pa dosta prodjem leb te j... kad tenkiram sve rezervoare  :stripii:

maverick

Izmijenjeni startni akumulator i nova baterija..."svježih" 200 "ampera"

maverick

U izradi je kalup za novi vizir jer je stari pukao...neki likovi su pod utjecajem pelinkovca potrazili u njemu spas kad su padali I krc... :stripii:

maverick

Antialgin, pranje...jos ostalo postaviti bimini...tepihe...i skoro smo spremni za puta...čekamo dobro vrijeme I korektan vodostaj...

imagine png

DJ17

Ako dobro vidim u istoj komori su akumulatori i rezervar, imas neku pregradicu ili tako stoji? Ne bojis se da nedaj Boze dodje do nekog s...., varnice ili, stvarno ne mislim nista lose nego onako pitam, i kod mene je tako ali sam aku ubacio u posebnu plasticnu kutiju...

maverick

Tako stoji...jel moglo bolje...jeste...kad se pravio čamac trebao je jedan akumulator I bilo je predvidjeno da bude u kutiji...pa onda je dosao jedan za pumpu...pa je dosao jedan za elektro motor... :icon_scratch: . Da sad radim napravio bi zadnju komore iz tri dijela. Lijevo bih stavio pumpu...desno akumulatore a u sredini rezervoar I stavio bih tri poklopca.  A sad je ovako kad ne može bolje...a volje za prepravke baš više I nemam... :stripii: Inače ovi naši naponi su poprilicno sigurni tako da nema neke velike brige oko iskrenja

ZeroCool

Citat: maverick  u Svibanj 10, 2025, 18:13:44 POSLIJEPODNEKad me netko pita kako trosi Yamaha...kažem ok...Pa koliko prodjes s jednim punjenjem? Pa dosta prodjem leb te j... kad tenkiram sve rezervoare  :stripii:

zar ti nije lakse neki inox fiksni postavit malo vecih gabarita :D

maverick

Ne, nemam ga gdje ni staviti. A s jednim ovim odem na Dunav dva tri dana i vratim se nazad....a ovo jednom godisnje sto odemo na neku voznju od 200-300 km...pokrpam se ovako...