Certate 2024

Autor Sg.Pepper, Prosinac 11, 2023, 15:20:04 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feederaš

Citat: feederaš  u Travanj 26, 2024, 10:43:24 PRIJEPODNE
Citat: feederaš  u Travanj 26, 2024, 10:37:24 PRIJEPODNENe želim neku drugu temu ali, u EL-DA Bilje, Daiwa Ninja 23, LT3000- C, cijena je 74,60 eura  :uf: u drugim trgovinama cijena te rolne čak 14 eura niža! Kako su se trgovci polakomili... dodam još 8 eura i kupim uredni strunu?! Poslao sam im upit: Ako mi daju valjan razlog cijene rolne - odmah idem kupiti. Nema odgovora!!!
Možda smo i mi sami "krivi" jer na početku smo ih nahvalili kao najbolja trgovina, ljubaznost, pomoć.... Ne volim naručivati iz trgovina, a da rolnu ili štap osobno ne uzmem u ruke.
A jesam konj, samoga sebe citiram  :uf:  :stripii: i t još krivo  :icon_scratch: dajem sebi  :red-card:

SMT

Imao sam onaj prethodni model... Ne znam sad s ove vremenske distance ni sta sam bacao s njim. Secam se da sam bio zadovoljan...

Nisam mogao cekati vikend, odem sinoc sa drugarom ovde na kej u gradu da malo probam masinicu i stap... Nisam imao neki izbor tezih varalica u sebe, namotam neki otpadak od strune sto sam pokupio u stanu... bacao 30 g, bacao glavinjaru 20 g... U poredjenju sa mojom M stelom(5:3-1), ja bih rekao da lakse vuce sve to. Mozda mi se čini od "euforije nove mašinice", ne znam... Mašinica se igra sa tim,to mi se ne prividja,  otpora nema od tih tereta... Neki subjektivan i prvi utisak, bas kompaktna i utegnuta sprava... vizuleno efektna , lepotica i taj utisak kao da je salivena iz komada me odusevljava :hi: ! Videcemo u praksi isporuku snage na ručku ali ja nemam sumnju u to. Zvuk tog drilla je savrsen... Ozbiljan saund, verujem u izuzetnu preciznost istoga... To se jednostavno vidi... Kapacitet te spulne je nestvaran, meni je 150-200m strune 1pe dovoljno...Ali to kad namotas ovde izgleda da je vise od poluprazno. 235 g tezine u vel 4000 nije vise vest ali potencijalno pecati velike ribe sa tom tezinom masine, je extra....Od eventualnih mana vidim materijal tog knoba, nesto mi gumen.  ali to svakako treba vremena da se izguli.
Stigla nekim kanalom iz Japana slucajno ali ja bih je kupio i u Formaxu... Licno ne verujem da postoje razlike i volim kupiti masinicu kod nas u radnji! Ako postoje, ja nemam talenat da prepoznam to!

Čini mi se da taj LT u ovom obliku certatea , naginje ka ultimativnoj masinici-sve sa tom lakocom, odaje neku sigurnost ... Ja uopste nisam obozavalac starih daiwa i price kako to što melje je normalno! Mene to uzasno u pecanju iritira... Kakvi crni zupcanici i hyper pogoni, pa nije buldožer guseničar...Ovo deluje bešumno i besprekorno složeno, bas onako kako treba da izgleda masinica za 2024/25 god, u korak sa vremenom.

Vreme ce pokazati svakako postojanost i kvalitet ako ga ima... ili posle ushicenja ide razocarenje :stripii:  :hi: .