Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Poceo sam s mali tuborgom..da imam za isprati grlo...sad nosim litru pelinkovca i na knap mi je  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Mene neko slagao da ti ne piješ... :icon_scratch:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

I ne pijem...to nosim drugima...koje sretnem na vodi  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

I ja ne pijem na čamcu (samo rakiju, to se ne računa)...

maverick

A rakija se racuna...pelinkovac se ne racuna  :toothy12:

alexdja

Rakija je lektira na pecanju, obavezni program, ostalo spada u alkohol... :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: alexdja  u Rujan 02, 2013, 23:29:44 POSLIJEPODNE
Rakija je lektira na pecanju, obavezni program, ostalo spada u alkohol... :icon_biggrin:
Svaka ti je na mjestu.  :occasion14:

maverick

Rakija je jedno...a mačak pije medovaču, višnjvaču...i tako ...

maverick

Pošto je iskočio ovaj nesretni oglas susjed me zamolio da mu otključam temu da objasni ...nadam se u prijateljskom tonu  :ok:

vedro

Kugla

Dobar dan svima!
Naravno susjed u prijateljskom tonu.
U kratko Neven novi administrator je objavio moj oglas i napisao Neslavan kraj, bez mogučnosti da ja bilo što napišem.
Prije svega svi se jako dobro sjećate da sam prihvatio donacije za moj čamac  i u temi i napisao da prihvačam samo pod uvjetom da ju smatram pozajmicom i da bez obzira kada budem u mogučnosti ću svakom vratiti što je dao i to je bio uvjet i to jako dobro znate i to tako i ostaje.
U međuvremenu su se dogodile nepredviđene stvari, firma koju sam bio prisiljen otvoriti jer posla nisam imao nije saživila i trenutno sam u jako teškoj financijskoj situaciji, stvar je više nego ozbiljna, i primoran sam na prodaju ne samo čamca već i nekih drugih stvari koje sam krvavo stekao, ali to je tako i nema se trenutno drugog izlaza. Samo ću napomenuti da mi banka visi za vratom radi stambenog kredita, pa o režijama da ne govorim sve pred isključenjem, u toj situaciji kratkotrajno rješenje je prodaja svega što mi u ovom trenutku nije neophodno za život. Obitelj je svetinja i ne mogu dozvoliti da obitelj zbog situacije u kojoj smo se našli pati, a da imam čamac ili neke druge stvari koje su isto tako na oglasu za prodati kako bi bar malo ublažio probleme.
Mogli bi stvari postaviti i drugačije, jer recimo da je firma saživjela i da donosi dobit kaku će nadam se u bliskoj budučnosti donositi bilo bi logično da imam novca za bolji čamac pa da ovaj prodajem i nadoplatim za drugi, da li bi i tada prigovarali i nazivali ovo neslavnim krajem? Osuđivati ljude a da ih i ne poznaješ kako samu osobu tako i situaciju u kojoj je, je neprimjereno. Još jednom napominjem a što možete pročitati u postu u ovoj temi kako sam prihvatio svaku kunu donacije samo kao pozajmicu ali to se očito previdi namjerno. Zlobnih ljudi ima svugdje pa tako i ovdje koji jedva čekaju da se mogu narugati nečijom mukom, bez da sagledaju stvari onakve kakve su stvarno.
Napominjem da ne bi neko ovo krivo shvatio, od nikoga ništa ne tražim osim da me se ne proziva bez razloga, evo tu je i moj kum Walpy koji može potvrditi da sam rekao i obećao ako situacija bude u budučnosti bolja i budem si mogao priuštiti neki bolji drugačiji čamac da ovaj neću ni prodavati već ga pokloniti nekom od članova foruma, nekima sam osim kumu ovo također napomenuo ali očito je pamčenje kratko.
Eto još jednom svi koji su donirali za čamac znaju da će im biti vračeno, samo neki ipak žele ovdje mene blatiti bez razloga, ipak ako administracija smatra da sam ja u krivu neka me slobodno izbriše sa foruma,  priznajem biće mi žao ako se to dogodi ali preživjeti ću, smatram da je velika večina ovdje prisutnih jako dobrih ljudi, ali kako i u životu tako i ovdje ima onih koji to nisu i srećom u manjini su.
Lijepi pozdrav svima i bistro!
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

rj

šta se pravdaš  :sha: potjeraj u qurac svakog ko te proziva ...svako iole normalan zna da te viša sila natjerala na to ... gest donacija je bio lijep potez (nisam učestvovao ) ali to neznači da su "donatori" vlasnici tvog čamca
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Tema mi nije ribolovna a i nemam dovoljno jak stomak da citam takve stvari.
drugu kugli sve najbolje u 2015.  :hi:
KLJUČ
Audentes fortuna iuvat