Galama glavinjare

Autor maverick, Svibanj 16, 2014, 13:32:21 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A s ovim kakva je situacija.,....ustvari vidim koje kopirao sebilu...taj ima lovne glavinjare ili .....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Odprilike je tako.
Stim sto je kod nekih olovo dobro postavljeno a kod nekih lose. Mora dosta da se steluju, da bi isle pravo. Zato su Draskove neprevazidjene. Stavis na kopcu i bacas. Bez razmisljanja.
Drugo, neki proizvodjaci su pomeranjem zice i olova jos pojacali rad glavinjara. Sto se meni ne dopada, jer vec ima jaku vibraciju.
Probao sam dosta sebila od razlicitih proizvodjaca, sto poznatih sto od likova koji rade za sebe a i prodaju da pokriju troskove. Sve su lovne. Nema greske.
Ali kada bih morao da biram Draskovu bih uvek uzeo. Mada su skupe. Ove godine kupio nekih 40kom 6cm i 8cm od Saleta Fantom i mogu reci da su jako dobre.
Ali budjavo vreme neda da ih muski testiram

Lomnica_city

Sebile ja samo 1 od mnogih oblika koje Galama pravi, i vecina su unikatni, glavinjare sa kojima sam ja imao posla su bile odlicno nastelovane, solidno obojene, vrlo cvrste i od tvrdog silikona, nema mrdanja ni lakog pucanja nosa...

Davor

Neki od prvih Galaminih modela, 28 do 45gr, krupnija vibracija, mladica, som, štuka, bucov, mrena.

Davor

Drina, sebila...