Mrdak glavinjare

Autor milan-so, Studeni 08, 2013, 16:07:56 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Da predstavimo još jednog proizvodjača varalica iz Srbije ...
Kolega sa "varalicar.com" proizvodi ove varalice. Glavinjare su od tvrde plastike. Još letos sam imao prilike da probam neke modele i prilično su mi se svideli. Po mom mišljenju lete mnogo dalje od glavinjara ostalih proizvodjača u istoj gramaži. Ne uvrću se tokom leta i ono što je najbitnije JAKO brzo počinju da rade - nije potrebno velika brzina povlačenja, bukvalno prilikom prvog namotaja špulne ili povlačenja štapom glavinjara odmah "prozuji". Dekori su fantastični i , verovatno, samo je mašta autora ograničenje u kombinacijama boja ...
Za detalje tipa veličina i gramaža nisam siguran, ali raspitam se pa napišem, ili se već i Marko javi ...
Par slika koje "ukradoh" sa njegove teme na varalicar-u, nadam se da Marko neće ljutiti ...  :icon_biggrin:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

kawasaki

izgledaju fantasticno  :hello2:
koliko su novaca i kakve su mu troce?  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Greys

Koliko znam, svaka glavinjara ti više manje dođe bez trokraka. U klasičnim pakiranjima nema troca, ako ima nemožeš očekivat kvalitet za takve novce, logično zar ne?

milan-so

Evo odgovorio Greys ... Koliko ja znam dolaze bez udica.
Jbg, ja pokrenuo temu a nisam upoznat sa veličinama i cenama  :BangHead:
U svakom slučaju, verovatno u toku večeri postavim info o cenama i , eventualnoj, dostavi u HR ...

kawasaki

to je u redu  i bolje bez troca nego sa losima

ja na moje upravo sad mjenjao troce a dok mi nabavio neke jake o ringove pa nemos stavit trocu koliko su jaki  :icon_salut:
Brzi od Bolena.

VELJO

Ja sam se prije par dana čuo sa Markom, ako se dobro sjećam 1,5 euro su glavinjare bez udica a 2 eura sa udicama( mislim da stavlja one jake wmc za morski ribolov, mislim...) Ja sam također zainteresiran samo treba naći vezu za Hrvatsku!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

milan-so

Kugla

Nije preko svijeta, na bus do Apatina a dalje je sve lako zar ne.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Ive

Već sam se raspitao..koštaju kao Vidine i imaju gore vmc troce.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Vlada Tadic

Opasna glavinjara, i mala napomena izrada ove glavinjare je skuplja varijanta od  silikonske tako da ne mozete meriti cenu.
Iskreno ja dajem ogroman plus za rad, preciznost. Ove glavinjare su me zimus odusevile i dalje tako mislim.
Decko ih radi proffi nemam reci.
Dekori za svakog a o ceni ne treba diskutovati jer izgled govori sve.

kockar

Malo sam se potrudio oko fotki, da se bolje vidi:

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!

mlb

Jel zna netko nekakav kontakt ovog majstora? :sha: