Mrdak glavinjare

Autor milan-so, Studeni 08, 2013, 16:07:56 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

ja ih koristim ...čvrst matrijal nema "štelovanja" ...odličan rad ...provjereno lovne ...dekor ebemliga ko D3  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Ive

Citat: mlb  u Svibanj 16, 2014, 14:01:39 POSLIJEPODNE
Jel zna netko nekakav kontakt ovog majstora? :sha:

Javiš mu se na "Varaličaru" na PP i to je to.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

mlb

Zoran Š.

ima li tko zainteresiran da pokušamo nekak naručiti za hr

maverick

Vec sam ga jednom kontaktirao
...ako nas ima vise moze se nesto organizirati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Tko živi u blizini granice sa Srbijom kaže Mrdaku da pošalje u poštu u Najbliži grad preko u Srbiju.Usluga se zove "post restant"
znači na tvoje ime ti dođe u poštu u Srbiji u tebi najbližem gradu preko i čeka te paket u pošti kod njih,odeš preko uzmeš glavinjare i to je to.Tako ja radim..meni je tu najbliže Šid i tu dižem kod njih na pošti pakete na moje ime.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Zoran Š.

meni baš nije blizu ali sam zaniteresiran pa ako još netko želi tko može preuzet bilo bi super, naravno popol ili na koliko već dijelova se bude djelilo nečije gorivo. uzeo bih za nekih 50tak eura

kockar

Citat: Ive  u Srpanj 22, 2014, 13:01:42 POSLIJEPODNE
Tko živi u blizini granice sa Srbijom kaže Mrdaku da pošalje u poštu u Najbliži grad preko u Srbiju.

Ako treba dogovorite se sa majstorom, poslace kod mene u Sombor, pa cemo lako do Batine ili Erduta.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!

urtelja

Marko - covek sa najboljim njuhom za krupnog soma, smudja i bucova kog poznajem je u zescem skripcu sa vremenom. Ali mislim da ce se sve to uskoro srediti, ako neko zasluzuje da zivi ko covek, onda je to on. Pa ce biti i glavinjara na sve strane.

Elem, sinoc mi drugove glavinjare izvukle pecanje:

Kao i dosta puta pre toga:

Sve ove ribe su ulovljene na njegove skartove, odnosno to ili boje nema, ili je izmucena, ili zica nije savrsena i sl (teski je perfekcionista, najbolji zubar ikada). Svasta sam probao, ali bolje ne nadjoh. Za godinu-dve, bice maretovih glavinjara svuda!!!