Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Momci, Oto, Mifla,

Iz redovne i ove "debele" galerije, čestitam na ulovima!

Dinko,

Samo ću preneti svoj subjektivni osecaj... Mislim da smo mi na Dunavu još prošle godine počeli da plaćamo cenu, 2017/18/19/20/21 god... Nije to bilo normalno, ni ta količina ulova ni taj pritisak na vodu...

Ja sam bio posle pauze od mesec dana na vodi, pecao sam 3 dana po 10-12h, blago rečeno -frustracija :stripii:  :stripii:  :stripii: ...

Ali dobro, idemo dalje... nećemo kukati, za vikend na vodu.. Pecati se mora, pa kako bude :hi: Možda je to sad i veći motiv!

Dunav je moćna reka, za čas demantuje ovo sto sam napisao :hi:

baka

U pravu si Jovane, kad pogledam nikad manje nisam išao pecat, ne stignem od obaveza, a mislio sam što budem stariji da ću imati više vremena, a ono pušiona.

Sutra idem, moram, jer polako pucam po šavovima!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mossi

Ljuska!!!!!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Ljuska svaka čast :hi: . Tako ću i ja kad narastem.

mossi

Shara, Mifla respect!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Željko čestitam na ulovima, svaka ti dala, prekrasne ribe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mossi

Mifla

ossa

Ništa drugo ne mogu u ovo lenje janurasko doba već Mifla čestitam  :hello2:
Naidju krize, drukcije grize...

Mifla

Hvala ekipa, nije to nista spektakularno, samo sam redovit, pa oce sava da i nagradi  :occasion14:

pajdo77

Svaka čast na ulovima a još više na čestim izlascima. Ja se priljepio na peć ko da sam se vjenčao za nju a vjerojatno i dosta vas na forumu. Zima nikad proći a ljeto dok se okreneš.

No

Mifla čestitam  i zahvaljujem što si podijelio sliku sa nama koji već dugo ne idemo na vodu  :ok:

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Mifla