Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pa tri plus metra iz ovog vodostaja...ne znam baš...ali očito da ide pun klinac  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ovo ako bude po najavi je već ozbiljan porast :veryangry:

maverick

A oni se i dalje drze tih 3 plus metra u tjedan dana... :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Pa raste po 5cm po satu (mioljac), sve je moguce :) al ce bit drloga ajme!

pajdo77

Opet vezat čamac kod punice za kvaku od vrata,ona je druga kuća od Drave

maverick

Bar ce biti vremena za rostilj...vozikanje čamcem...manje ce biti komaraca

miha

maverick

Toplo se nadam da ce Dunav ipak "progutati"nesto tog viska sto nam dolazi...bio bi red da uzme bar koliko nam je uštopao  :uf:

miha

maverick

Ako gledas da je ukupni porast uzvodno 350...ici ce jos...gledam i ne vjerujem ...postajem kao Pajdo...počinje me zivcirati taj vodostaj  :stripii:  Ali sta reci...planiram i dalje za vikend spustiti čamac...pa ono... :uf:

pajdo77

Pa koliko je puta u godini bio do bandere? Eto sad krene dole i za vikend opet tamo gdje je i bila a u međuvremenu najavljuju kiše i opet sjedi kod kuće do Božića.Treba vadit dnevnu dozvolu na godinu. Ako ovako nastavi a na bolje neće garant nećemo mi skupit dva izlaska godišnje. Jedina pozitiva sa tim vodostajem je ta što se može marisat uvrećeni pjesak pa bar to ne moramo kupovati😂