Moja prikolica i želje !

Autor TonyC, Studeni 27, 2012, 12:51:38 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

DIDAPATAK

..pravit će mi prijatelj prikolicu za Greben na Korčuli po njegovoj..isti brod a njegova dura već 30g..
..samogradnja bez rege jer će služiti kao zimovnik i kilometar tamo vamo po prtenjaku..
..rekao mi je da nabavim glavčine i točkove od golfa duje,jaku kuku,pomoćni točak i dobar vinč..
..greben je oko tone jer se vadi kad je frka pa nema cajta za istovar..
..što i gdje da kupujem..
.. :baba:

DIDAPATAK

..za glavčine i točkove  :icon_thumright:..zovem ga ujutro..
..hvala Miha  :occasion14:
.. :baba:

mlb

retfala

Upravo sam produzio registraciju prikolice. Platio 263kn ili 35e. Registracija vrijedi 3 godine to je džabe.

maverick

Jbg...kad si u lovi sve je za djabe  :stripii: ali salu na stranu, kod nas je to bas dobro rijeseno  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: retfala  u Siječanj 19, 2022, 10:23:52 PRIJEPODNE
Upravo sam produzio registraciju prikolice. Platio 263kn ili 35e. Registracija vrijedi 3 godine to je džabe.
Znaci imamo reg prikolicu :stripii:
Dada kod nas je to super. Sve gledam da neku drlju nabavim.
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Šteta što mi je taj vaš spust za čamac malo previše uzvodno... :stripii:

Inače, ovde za registraciju prikolice traže bris iz malog mozga...

:occasion14:

SMT

Za 5 godina sam prikolicu koristio sigurno 5x :hi:

Jedna od glupljih investicija s moje strane… Od želja oko prikolice sam imao samo jednu, da je prodam i danas sam to uradio za 5 min… bez imalo razmišljanja…

Za toliko koliko meni treba, imam gde uzeti…

Eto učešća za 60 KS :stripii: :hi: + moja Honda 50… Valjda će i mama nešto dodati :stripii: :hi:

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Jbt,

Meni prikolica veća od stana bila… ne znam ni gde sam je držao… samo sam jednom godišnje bio aktivan oko nje, kad je registracija…

7 rem mag

Došao na odmor na more i ugledam nešto, rekao bi iz kućne radinosti uz neke original dijelove. Čisto da prevezen čamac do vode(Save), zgodno i za natovariti manji čamac, a za kroz šumu od lovne kuće do Save mi i ne treba registracija(2-3km). Ne bih ostavljao čamac na obali jer je šuma, česti migranti a i puno "poštenjaka" pa bi ovako nešto bilo zgodno napraviti.

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"