Draško glavinjare

Autor maverick, Svibanj 16, 2014, 13:28:33 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Čitam malo po forumima, hvale je kao jednu od najboljih....ima li netko iskustva s njima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Najbolje. Mogu ostali da se ljute ali najbolje.
Jedino cena. Iz tog razloga ne kupujem previse. G5 model najsitniji rad od svih glaviranja smudj cele godine i som u prolece. Sebila, nema sta o njoj vise da se pise.
G3 odlicna za smudja.
Nov model G...jebem je zaboravio...babaroga slicna sebili samo odecena pozadi vrh samo radi se do 25 olova znaci nekih 35g
To se meni svidja kod Draska sto napise koliko olova ide u glavinjaru, a na kao vecina koliko je teska cela glavinjara.
Tako da odmah znas koliku treba da bacas.
Jedino cena. Ubija. Kupovina na veliko moze da obori cenu ali nikako ispod 200-220din sa trokrakama. Dok ja neke modele kupujem za 130din bez trokraka naravno za preko 30kom

zvona

Ima u brodu dečko koji prodaje njegove glavinjare i šedove. ili upišeš na netu fishing tackl croatia i sve ti je tamo..

maverick

A za cijenu od 3 eura odem sam po njih  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

A jbg..znam da je skupo..al pdv..marža itd.. jbg neide jeftinije..maverik pogledaj si rod pod na toj stranici
. Za onu lovu je savršen..mnogi ga kupuju

maverick

Ma s čamca mi ne treba rod pod...jedino ako ovako ne poplavi sve okolo pa s balkona...ima netko neki elektronski kontakt od majstora za glavinjare

raso

ja imao pa obrisao iz mobitela, varalice nisu loše, ima i boljih / Galama, Vida / a kao čovjek je nula bodova.

maverick

A vidim da ga fale i na drugim forumima  :stripii: uvijek je bila mala nijansa izmedju vrhunskog ribolovca i krivolovca.... :stripii:

kawasaki

Varke mu vrijede vise od drugih
Ako bi ih mogo nabaviti po 200 din onda su i povoljnije od drugih jer na druge moras staviti nove O ringove i troce sto je minimu 1 e a kod Draska nemoras nista mjenjati.
Brzi od Bolena.

Lomnica_city

Citat: raso  u Svibanj 16, 2014, 16:14:03 POSLIJEPODNE
ja imao pa obrisao iz mobitela, varalice nisu loše, ima i boljih / Galama, Vida / a kao čovjek je nula bodova.

I ja sam cuo da je los covek, cak je na jednom snimanju lov i ribolov emisije napunio camac somicima od par kila, pravi primer drugima...
Ali glavinjare su mu odlicne, Galaminih sam samo nekoliko imao, traze malo brzu vodu ali su jako tvrde i ne krivi se nista, Vidina nije ni pod razno bolja od Draskove nijedne, nema teorije, u sustini Drasko je bio prvi koji je napravio (ne samo u Srbiji) veci komercijalni uspeh i ima ustaljen kvalitet, udice i alkice su kvalitetne a i dekori lepi i postojani...

Sve u svemu kao covek mozda ne zasluzuje da mu se daju pare pa da ih onda trosi pustoseci nase vode od mladji, ali kao dizajner je bistar, na zalost cenom je kod nas malo nepristupacan, 300 dinara u Srbiji nije mala para za varalicu koje se po 2-5 pokida po izlasku, zato ga mnogi kopiraju!!

Ja licno uzimam od drugara po par komada, nema neke razlike sem u lepoti dekora (Drasko bolje boji), ali umesto 300 dinara kosta me nesto sitno i sam biram koje cu alkice i udice da stavim, jer preferiram malo zaobljenije udice koje ne kace toliko dno i belu ribu, a on takve stavlja(o) samo na Sebile-u...

Batica

Razlog visoke cene je sto ih on ne proizvodi, nego placa momka, segrta da proizvodi. E sad taj momak proizvede po ceni od 80-100din, Drasko se ugradi u to, prodavac....itd.

twister011

+381 64 190 84 63 (ako nije promenio).
Mozes mu reci da sam ti ja dao (pravo ime, ne Tw.) i da si moj (bio) drug.

maverick

He he s tim BIO sigurno dobijem popust he he

twister011

D.J

Poz.Ribolovci.zna li neko gde se mogu kupit Draškove glavinjare u BiH?