Mushoki glavinjare i silikonci

Autor kawasaki, Prosinac 04, 2012, 22:07:55 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

zivkovic.dm

Stvarno svetski po izgledu ali ja matori krelac ove ulivene shedove ne znam da vodim ili
sam bio odsutan sa casa. Daj da cujem od tvorca shedova sa ulivenim udicama kako
i na koj nacin da se vode. Da li je sema kao sa glavinjarom ili kao sa voblerom ili  :help:.
Zoki

mushoki

Eto kolega dao si sam odgovor.Mozes ih voditi na vise nacina u zavisnosti na kojim terenima pecas.Na sporijim vodamai i stajacicama moze se voditi kao vobler sa tim da ti je vrh stapa oboren ka vodi ili pod uglom od 45 sa neizmenicnim podizanjem i spustanjem vrha.Na brzim vodama djigovanjem i cimanjem,kojim shedu dajes zivot,u nepravilnim intervalima se pokazao stvarno ubitacnim.Ja sam na Dunavu imao odlicne rezultate a i nisam mnogo menjao taktiku ni pri lovu mladice na exstra brzim rekama.Ono sto kod njih je dobro je to sto na sporija povlacenja ima rad bokovima slican voblerima.Par mojih prijatelja sa mora su na njega lovili i morske grabljivice licu,gofa,palamidu........sa tim da su joj dodavali jos i trokraku.Sa ovom izmenom se koriste i majstori na Drini,Limu......pri lovu mladice. :occasion14:
moga smudja,nikada niko nece uhvatiti

mushoki

mushoki

mushoki

Greys

mushoki

Sava,Obrenovac,shed mushoki 12cm sa ulivenom udicom.......u smiraj dana. :hello2:

mushoki

Greys

Ovaj shed gore u boji ''bandara'' uliven izgleda odlično  :icon_thumright:

domba

mushoki

Citat: Greys  u Veljača 14, 2013, 14:43:12 POSLIJEPODNE
Ovaj shed gore u boji ''bandara'' uliven izgleda odlično  :icon_thumright:

Evo malo i na zmijuljice da ne bude samo na velike shedove. :hello2:

mushoki