bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Odem pljunit u Dravu i taman lik na bućku digne somče. Nema 30 deka kad je sit. To somče je u roku odmah završilo pod palubom. Šta će sa njim ja ne mogu shvatiti. To je samo glava i rep. Pastate se nekada veće pecalo.

šajzika

Ti su naj sladji. Ja im stavim stapic za raznjice u bulju i stavim u fritezu na brzo. Trebas probat
Audentes fortuna iuvat

retfala

Mifla

Ovaj malac od nekih 5-6kg se polakomio na kedera od skoro kilu  :laughing5:

Mifla

Buckalo se jucer malo. Vjetar me ubi, pa sam odustao prerano. Puno dizanja do mamca(gliste),ali bez poteza. Klen od kile je dao jedini griz, som cca 25kg. I nakon toga otiso kuci.

DJ17

Jel koristis samo trokrake ili i jednokrake udice? Imas sta da predlozis od udica,  imam neke Maruto 6/0 i dosta mi se riba odkacuje... Ovi dana sam podizo dosta komada i nece da uzima mamac(glista+turbaher)...

Mifla

Imam one madcat zelene, i troce i jednokrake. Jedna manja troca ili dve jednokrake namontiram u sistem za gliste i pijavice. Kedera cu od sad koristit cesce, manjeg na jednokraku za nos, na veceg i troca na trbuh.... Meni su ok te udice, gamakatsu troce su bolje i ostrije definitivno, ali duplo skuplje  :baba:

feederaš

Konačno, našli mjesto na Dunavu gdje su somovi.U startu dubina je 9m. Dođu oko 3-5kg, samo taj kamen! Došao je pravi, i samo se pokazao, mahne repom i čao  :bye: Sa obale 290 - kratki štap. Po meni treba barem 330, 200- 400gr. 

DJ17

feederaš

Citat: Djoka  u Travanj 26, 2024, 11:31:09 PRIJEPODNES obale buckate?  :icon_king:
Da se može, mulci bi bućkali i sa obale  :stripii: Ne, obično pecanje. Joj, na krivu sam adresu poslao post  :icon_scratch:

Tićo

Tićo

Zlatna Bućka 2024.Apatin je uspešno završena. 1. Mesto Bogojevo, 2. Mesto Apatin, i 3. Mesto Osijek. Hvala svim učesnicima i nadam se da se vidimo sledeće godine.

cole-jig

Posle brdo malih i promasaja,napokon jedan pristojan.