Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

miha

Mogu li se uspoređivati morski i riječni nautički turizam? Ima li Hrvatska osim jadranske obale i potencijale u daljnjem razvoju riječnog turizma na Dunavu, Dravi i Savi? Odgovore na ova pitanja dobrim dijelom dat će konferencija "Panona", koja će se u organizaciji Glasa Slavonije održati ovog petka na Ekonomskom fakultetu. Dragocjena iskustva na ovu temu dolaze i iz ACI d.d., najpoznatije domaće nautičko-turističke tvrtke. Dr.sc. Ivan Herak, član Uprave za financije, korporativno pravo i ljudske resurse ACI-ja najavljuje konferenciju.

maverick

Citat: jancika  u Rujan 13, 2024, 05:51:46 PRIJEPODNEIz prve ruke odgovor (tamo sam držao čamac)do 25.09.potrebno ukloniti sve pontone od RRF pa do nove luke....nakon tehničkog pregleda članovi MNK smiju zavezati čamce na prvi novi ponton...članstvo u MNK nije jamstvo da češ dobiti mjesto jer sva pristaništa i luke idu u koncesiju tj.javni natječaj...klub se može javiti na natječaj ali koncesija ide najboljem ponuđaču i on određuje cijenu i sve ostalo kao i tko će biti vezan a tko ne😡

Nisam to znao da nece klub imati kocesiju...ali sad se sjetih da ce tako napraviti i na Neptunu...Ja sam protivnik toga i vec sam o likovima koji to žele bar tamo pisao par puta. Ali neka sinergija izmedju koncesionara i nautičara mora postojati...mislim da tu neke velike love nema od samih vezova a postoji valjda i neki trosak odrzavanja...sad koliko se tu ima prostora iz EU fondova...ima sigurno ali to je za one koji znaju više o tome. Uglavnom sretan sam sto nisam više dio takvih klubova i da imamo svoje vezove koji su legalni i registrirani i ne ovisimo više o volji tamo nekog lokalnog...ne znam ni kako bih to nazvao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ja sam iznio svoje mišljenje na njihovoj stranici grada  :icon_salut:

pajdo77

Dravski kapa i naklon do poda. Tu normalan čovjek nema šta dodati.

dravski pecaros

Preminuo Dikembe Mutombo

Svijet košarke je ostao bez još jedne legende. Napustio nas je legendarni NBA centar Dikembe Mutombo, kralj blokada, koji je preminuo od posljedica tumora na mozgu.