Kurders glavinjare

Autor retfala, Srpanj 25, 2022, 08:36:13 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

Po preporuci SMT-a narucio sam 50-ak Kurders glavinjara. SMT je odradio narudžbu i dostavu, stigle su pakirane u plasticnim kutijama po 10kom. U ovoj narudžbi sam uzeo duljinu 8cm, a namjeravam uzeti od 5 i 7 za smuđa. Odmah sam ih i ovjerio sa somom. Dao sam kolegi Zrinku par komada za probu sinoc mi je poslao video sa ulovom soma od 70-tak centimetara kojeg je pustio. Glavinjare odlicno izgledaju, naoruzane su sa vmc udicama.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Thechoki

retfala

Majstor je iz Ljubovije, ako si mislio na upise somova onda je to dunav i drava. Smt ima kontakt od majstora pa moze ostavit broj telefona. One glavinjare bez udica sam dobio  na poklon za probu. Danas ce ih Maverick testirat. 

Thechoki

SMT

Dobre varke… Dobar majstor, koji ih sam pravi :clap2:…Provereno unazad 2 godine… Da ne bude zabune, lovice na njih onaj ko ide na vodu :hi:

Tunjo i Zrinko su ozbiljni ribolovci, lako je njima… :hi:

Čovek je na KP, ima tamo kontakt… Kupujem unazad 2+ godine, svaka preporuka… Danas je došao sa godišnjeg odmora, pa polako da ga ne uplašimo…

Cene ima na KP, više su nego korektne… Ako ide preko mene, komad 20€, pitajte Tunju :stripii:

P.S.. Ove i mnoge druge glavinjare su super lovne varalice… Ako neko ne lovi na njih, ne ide na vodu ili nema ribe ili ne radi nešto dobro…

Meni su se ove dopale, jer imaju sitnijiu i relativno bržu vibru… Po mom skromnom mišljenju, to som ne odbija a smudj nije gadljiv… Pogotovo lenj i ne aktivan smudj,  ili onaj koji odgriza rep na gumi…… ja ih u najvećem procentu koristim za soma…

Ali ajde, ne mora biti tačno…

SMT

Da ne bude tema “suva”…

Nešto sam radio ovih dana…Nisam se proslavio, ima vremena za mene, mlad sam :stripii:…Ali to ne govori o varalici nego o ribolovcu…

Varka lovi, čak i ja uspem upecati…

SMT

Samo da postavim motor pa startujem...

Nove gramaze... Biće to dobro! :hi: 

2014 fusion hybrid 0 60

SMT

I još pojačao trebovanje! Meni trenutno cena-kvalitet najbolje :hi: