Monarch Dok Vibro Zack

Autor Mariorhr, Travanj 04, 2016, 21:47:56 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DOK

Kolege pozdrav,

pa nije vrag da nas smatrate tako neozbiljnim da nešto objavimo a da nema za kupit, iako su prve zalihe odmah rasprodane, dečki svakodnevno štancaju, dakle ima ih, naravno, mi smo proizvođači i prvi mamci su već krenuli ovaj tjedan prema HR trgovinama, samo se javite u lokalnu trgovinu i ako već nisu, kažite im da naruče. Roba se šalje svaki dan.

šajzika

:hi:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: DOK  u Travanj 07, 2016, 22:15:09 POSLIJEPODNE
Kolege pozdrav,

pa nije vrag da nas smatrate tako neozbiljnim da nešto objavimo a da nema za kupit, iako su prve zalihe odmah rasprodane, dečki svakodnevno štancaju, dakle ima ih, naravno, mi smo proizvođači i prvi mamci su već krenuli ovaj tjedan prema HR trgovinama, samo se javite u lokalnu trgovinu i ako već nisu, kažite im da naruče. Roba se šalje svaki dan.
Javi kad bude nesto na lageru da dodjem u shoping  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DOK

tih količina za probu uvjek ima na lageru :-)

Desetku ne smijem zaboravit predstavit, od 50  grama na gore, nešto snažnija vibra nego kod osmice, tone ko sikira, pazite gdje zabacujete !!

kockar

Probao sam osmicu u nekoj od laksih gramaza i za sada mogu reci da je vibra opasno pogodjena!

Od tezih osmica i od desetki ocekujem cuda sa somovima, kad se kockice poklope...
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

YUGO BOSS

Sta podrazumevas pod tim vibra opasno pogodjena  :sha:

kawasaki

Desetka vuce žbun trave i vibrira  :ok:
Brzi od Bolena.

kockar

Citat: YUGO BOSS  u Svibanj 01, 2016, 17:34:28 POSLIJEPODNE
Sta podrazumevas pod tim vibra opasno pogodjena  :sha:

Podrazumevam vise stvari, prvo nije ni pregruba ni presitna, a drugo izuzetno se lako pobudjuje.
KOmbinacija svega toga, uklopljena sa nekim mojim subjektivnim utiskom rezultira opisom "opasno pogodjena" .  :glasses9:
www.riboteka.rs

YUGO BOSS

Moze nama da se svidja ili ne dok se ne drmne nesto konkretno moze samo da se filozofira :)
Btw. ja kao konstruktor glavinjara imam pitanje za DOK-a koje se odnosi na to da li je ova glavinjara uopste funkcionalna?
Da bi glavinjara radila bez izvrtanja olovo mora da ide u sredinu > Nadjoh ovu sliku na netu pa da je rezimiramo malo:

Ovde se vidi da zica bezi i to i na mestu gde se kaci i pozadi.U zavisnosti od oblika glavinjare bice rastelovana manje ili vise.Ostaje pitanje da li moze da se nasteluje ili ne
I sa tvojim voblerima sam imao slicnih problema recimo da sam i zadnjeg bombica prodao upravo zbog toga.
:clap2:

rj

jel si testirao ovu u auzvinklu ...jel radi
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

Brzi od Bolena.

kockar

Yugo Boss, poznati i priznati konstruktore, ovo ti nije prvi put da lupas i omalovazavas.
Prethodni put si poredio vrhunska Mustadova kljesta sa kineskim smecem, na osnovu slike.
Onda  si se prebacio na poredjenje Poseidona sa vrhunskim osmonitnim strunama, bez da i elementarno znas razliku,
a ja sam oba puta dobronamerno trosio svoje vreme da ti nacrtam 2+2.

Ovde ponovo izvaljujes na osnovu slika....

To sto lupas je OK, i vise ti tu necu pomagati.
Sa druge strane to sto sebi dajes za pravo da mene kategorizujes kao nekog ko obmanjeuje ljude vise nece prolaziti.
Dobro se zapitaj pre negop sto me sledeci put uzmes u usta, i za svaki slucaj ponesi i digitron,
posto 2+2 jos nisi savladao.
www.riboteka.rs

YUGO BOSS

Ne razumem teske reci  :no:
Ne bih se svadjao
Uglavnom mozda sam preterao ali ovo se odnosilo na DOK-a uglavnom i na kvalitet varalica koje pravi  :bye: Necu da se raspravljamo mozda gresim ali komentar "vibra je opasno pogodjena" zvuci kao neka reklama i nije samo meni zasmetalo al sta je tu je  :dontknow:
Sto se tice glavinjare slika je preuzeta sa neta.Kao sto rekoh moje iskustvo sa DOK voblerima je slicno neki su bili savrseni nekima je bezala zica i samim tim su radili rastelovano(imao sam ih dosta dok sam pecao na voblere).Uglavnom smatram da je slucaj i sa glavinjarom pa dok se ne javi konstruktor licno da nam razjasni kako i pored krive zice uspe da ubaci olovo  u centar glavinjare nista nam nece biti jasno  :sha: :mt1032:

rj

vjerujem ti da ti vobler nije dobro radio ...to su sve unikati ....ručni rad dakle nemogu bit 100% isti ....dok prihvata svaku reklamaciju što je OK....ono za ovce i šišanje ću ti korigirat  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

milan-so

A zašto uopšte misliš da bi konstruktor tebi ili bilo kome drugome objašnjavao kako je šta uradio? Kupiš ako ti odgovara ili ne kupiš ...