Porić

Autor nekinho, Lipanj 05, 2018, 12:16:17 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Jel bio tko od 01.06. na Poriću i njegovim barama i vrijedi li ici? Dali netko pozna sizuaciju?  :hi:

Planirao sam ici...

dravski pecaros

dunav ti nije bio jako velik tako da mislim da tamo slabo vode i ribe trenutno im  :hi:

feco

Ja sam bio tamo , pecao kedere. Vidim na nekoliko mjesta na obali tragove pecanja, a kedere nešto gadno i često vija..... e sad....jeli netko nešto upecao, ne znam.
BRZO I BEZ VEZE

El Djegi

Pozz ekipa.

Kakva je situacija na Porićima, nisam bio par godina već tamo a imam samo lijepa sjećanja.. Jel išao tko ove godine?

Dolazim na g.o. pa da se informiram prije..

Bistro svima!

nekinho

Jel bio tko unazad njesec dva na Poriću i njegovim barama i vrijedi li ici? Dunav Aljmaš je oko 150 sada, ulazi li voda u bare?
Zna li itko situaciju sa ribom? Vrijeme je štukolova pa jel se isplati ići tamo?  :hi:

nekinho

Jel bio tko i jel krenula štuka na ovim barama? Voda je bila visoka, sada se povlači, radi li štuka?

pajdo77

Poznanik bio prije možda dva tjedna. Dobio jednu baš lijepu i nekoliko manjih u danu. Na čega ne znam. Svježije informacije nemam.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

rale2505

Nekihno, Jel nisi ti bio u nedjelju?

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

nekinho

Bila previsoka voda nije se moglo do bare preko kanala punog vode... Sada se valjda može  :hi: