Molim pomoć

Autor Ðuro Te, Kolovoz 14, 2020, 21:23:05 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Razlika u metod i klasičnoj kaveznoj hranilici je u tome da ti u metod obično stavljaju hranu krupnije granulacije i njome pecaju na mirnim vodama.Kavezna opet bolje koristi na tekućicama jer njen oblik uz adekvatnu vlažnost omogućuje hrani da se ne rastvori ako se peca na većim dubinama i bržem protoku dok ne dođe do dna.Metod bi se ja vjerujem počeo otvarati ranije i onda bi vjerovatno hrana razvukla na 20 kvadrata a to ne želiš

ossa

Molim pomoc. Jel isti kljuc za filter ulja za bf 20 hondu kao za tohatsu mfs 50?
Jel zna neko?
Naidju krize, drukcije grize...

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Filter je isti...ako nemas kljuc...ispusti ulje i onako seljacki probij ga šarafcigerom i odvrni...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ima drugar kljuc za tošu. 64mm je za hondu filter. Rukom se ne moze prici.

Edit za Tošu je 68mm tako da nije isti.

maverick

Di iskopate te milimetre...filteri su isti..vanjski dio se razlikuje od proizvodjaca do proizvodjaca...uzmi obični kljuc ...onaj s kaisom..skini plasticnu oplatu s motora...imas par malih inbus vijaka i one dvije zakačke sto drze kapu...sve ukupno 1o minuta posla
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Menjao sam vec. Secam se postupka koji je jednostavan. Ali se ne secam gde mi je taj kljuc za filter . Onaj sa lancem. Odvrnucu švedom.

maverick

Imam jedan najobicniji "kljuc" i to onaj s kaišem...negdje na nekom motoru bude problem prici...nakosis ga malo i moze ici....Evo ti par jednostavnih ideja da ne moras nista kupovati

feederaš

Ne znam što se događa, u neke teme ponekad ne mogu - ne dozvoljava i daje mi opciju: pričekaj ili obriši ili izađi sa stranice.... Da li ja radim nešto krivo? Danas nisam mogao u svoj profil- htio upisati koliko imam godina - da li je to bitno - važno? Može li mi netko pomoći?? Hvala.

feederaš

Upravo prije par minuta piše: naslovnica ne reagira? te opet opcije: Pričekaj i zatvori stranicu....

šajzika

Citat: feederaš  u Veljača 29, 2024, 09:26:40 PRIJEPODNENe znam što se događa, u neke teme ponekad ne mogu - ne dozvoljava i daje mi opciju: pričekaj ili obriši ili izađi sa stranice.... Da li ja radim nešto krivo? Danas nisam mogao u svoj profil- htio upisati koliko imam godina - da li je to bitno - važno? Može li mi netko pomoći?? Hvala.
Nije bitno da upises godine. A ovo sto ti losije radi , to ti šteka internet preglednik i to je do tvog kompjutera.

Edit:
Evo citam da od danas ujutro nase telekomunikacijske firme   imaju problema sa internetom  pa je mozda i do toga
Audentes fortuna iuvat

feederaš

Hvala lijepa! U 5-om mjesecu dolaze djeca a oni se i te kako razumiju u kompjutere (to im je posao vani) riješit će oni problem sa kompjutorom. Bistro

feederaš

Još kada sam bio na forumu kao Jožef1, imao sam brojeve mobitela od puno članova. Od onda mijenjao sam par moba te izgubio puno brojeva - ne znam kako- vjerojatno moje ne znanje i greške. Žao mi je   :dontknow: međutim volio bih ponovno uspostaviti kontakt. Broj moga mobitela je:  0913338886 u koliko netko od vas želi sa mnom podijeliti svoj broj, samo jedan SMS biti će mi drago. A ukoliko ne - razumjet ću.  :hi: