Shimano Lesath dx

Autor maverick, Prosinac 06, 2020, 16:50:52 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ovo mi je nekako nakon pucanja onog bila želja. Sv Nikola je bio iznimno pažljiv i gramaza je koju sam želio  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

i ja želio štap on mi donio šibu.

dravski pecaros

Citat: maverick  u Prosinac 06, 2020, 16:50:52 POSLIJEPODNE
Ovo mi je nekako nakon pucanja onog bila želja. Sv Nikola je bio iznimno pažljiv i gramaza je koju sam želio  :stripii:

Čestitam situaciju  :hello2:

SMT

Čestitam... :hi:

Prelep štap... Sad još stellu FJ 3000, ništa drugo ne ide na njega...

Rap

TonyC

maverick

Da Jovane...sve ga gledam...turio sam jednu certate na njega...i bas ga grdi  :stripii: Slijedeca stavka ce biti nesto od shimana u velicini 3000 da ovih 140 grama dodje do izrazaja . Kontam da ce to biti dravski allround...a i lijepo mi ide uz onog sto gramca...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

To je to, samo broj manje... Ili Vanquis 3000

maverick

Reci cu da me ne zanima i da mi nije nimalo lijepo...

ps. žena čita forum  :stripii: :stripii:

dravski pecaros

Moj prijedlog čekaj novi twin 2020 .. C3000 je težak 205 g  :hi:

No

Citat: maverick  u Prosinac 06, 2020, 20:34:54 POSLIJEPODNE
Reci cu da me ne zanima i da mi nije nimalo lijepo...

ps. žena čita forum  :stripii: :stripii:

Gospođu ne poznajem, ali sam siguran, da  razumije i sve zna, bez da čita forum   :ok:
Ženska inteligencija je nevjerojatna, zahvali nebesima što je pozitivna, inače odoše j....

Ako navijamo, onda navijam za Vanquis 3000

maverick

Ova godina je sto se tiče nautike i pecanja bila "teška" puno je tu promjena bilo koje svakako imaju neku cijenu. Oba Lesatha trebaju neke role...čamac treba neke tende... urce ...palce...tako da nesto od tih ciljeva ide i za drugu sezonu...tj u proljetni aranzman ako sve bude kako treba...nesto prikladno ce ici i za mali lesath...a sta...ovisi sta se poklopi a supruga je vise nego tolerantna...sad dokle ce tako ...ne znam  :uf:

SMT

DX ponuda, 10 modela... u tabeli oznake sve, t.b, dužina, ukupna težina stapa, oprema itd itd... Akcenat je na dužini 270cm + jedan 259cm...

Ponuda za 2021 ostaje nepromenjena, ako sam dobro video...

Nažalost, fali jedan pravi i rasan 60- gramac na 240cm...

maverick

Meni je i 28 gr jako jako zanimljiv....i to onaj na 210....ali....mir do proljeca

SMT

Marijo,

Kakvi su ti utisci o nosivosti? Jesu slagali t.b. na tom modelu?