CD NANO

Autor Mudri, Prosinac 13, 2014, 17:50:38 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Citat: šajzika  u Lipanj 09, 2016, 17:27:59 POSLIJEPODNE
Sad bi najbolje bilo isprobati drugi cd nano ali radjen od strane "stručnjaka" čisto da vidiš jesi ti zeznio.

Ma nemaš tu šta puno zeznut,osim ako bi na blank koji je mačka stavio sedlo za konja.
Hoću reć,vodilice sve jednostopalne, poštivao sam matematiku prilikom rasporeda vodilica,vagao sam drvo i odredio balans i tek tad sastavio.
Ima sitnih estetskih nedostataka.
Al tehnički mislim da je  :ok:

Taj štap je odličan,elegantan,lagan i ima snagu al mi fali nekakav djelić sekunde ili u dolasku informacije u dlan i podlakticu il prilikom odlaska,znači kontre.Ovo je moj dojam,osjećaj
Da ne bi netko krivo shvatio. Taj štap je brz.
I ne bi htio da netko pomisli kako se želim postavit kao nekakav expert za štapove.Ne to uistinu nisam.  :uf:
Ja naprosto volim vodu i ribolov i baš sam puno na vodi.
Proletio sam kroz to područje brzo i što je najljepše još uvijek letim.
Pošto nemam mogućnost  štap koji želim probat na vodi, koliko mi mogućnosti dozvole pomalo tražim.
Sljedeći moj izbor je rapid. Dvoumim se između 7,6ft 7-28gr i  8,3ft  10-35gr.
Kad i kako nemam pojma al u tom smjeru idem.

extrasense nano je odličan štap.

alexdja

Po onome što si opisao da tražiš, možda "čuveni" 15-50 na 2.7...

Mada verujem da si ga već imao prilike videti... :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

No

:hi:  Ne znam zašto misliš da sam ga vidio. Nisam
Prvom prilikom kad budem dolazio u Osijek, zamolit ću nekog od ovih momaka koji imaju te štapove koji me zanimaju da se nađemo i da vidim i probam.
Tebi još jednom hvala za sugestiju oko extrasensa.
:occasion14:

šajzika

Jesi sluxajno probao kojeg bushwhackera?
Mislim zvuxi glupo al to mi je najbolja referenca
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Citat: No  u Lipanj 09, 2016, 21:38:13 POSLIJEPODNE

Nisam sugerisao, to nikad ne radim niti ću ... :hi:

Samo sam opisivao kako se ponaša na ribi jer je takvo pitanje bilo...

Nije da je štap za soma, nego sam ga forsirao da vidim šta može jer je i meni bio nov...

Evo Šajzika pomenu buša, imam jednog 2.4 15-50, mada ni on ne baca baš preko 35-40g najbolje...

Dobar štap, oštar, brz, lepo prenosi informacije, u kontri čupa zube...

Ali malo u debalansu,  malo prekrut na ribi, nekako previše motkast...

Probaj neki CD BR 2.7 15-50, ako nisi, mislim da bi upotpunio to što opisuješ da želiš... :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

rj

Citat: No  u Lipanj 09, 2016, 21:38:13 POSLIJEPODNE
:hi: Ne znam zašto misliš da sam ga vidio. Nisam
Prvom prilikom kad budem dolazio u Osijek, zamolit ću nekog od ovih momaka koji imaju te štapove koji me zanimaju da se nađemo i da vidim i probam.

vidio si kod mene
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

Citat: šajzika  u Lipanj 09, 2016, 21:50:37 POSLIJEPODNE
Jesi sluxajno probao kojeg bushwhackera?
Mislim zvuxi glupo al to mi je najbolja referenca

Nisam.
Zašto bi bilo glupo

Bilo koji štap koji čovjek ima je iskoristiv i može se lovit.Mislim da je važnije od samog štapa uskladit se sa vodom,snagom toka, dubinom,težinom glave i debljinom konca.Kad se čovjek uskladi najbliže moguće tek tad uočava šta mu fali.
Razlika među štapovima je u postotku realizacije i registracije samog kontakta sa ribom i djeliću sekunde kad se to desi.
Kad ljudi kažu treba probat štap na vodi.Šta to znači.Uzet štap i provuć različite težine glava kroz vodu.To nije ništa.
Da bi se štap probao trebalo bi s njim otpecat dan dva.Što pretpostavlja i kontakt s ribom.Tek onda bi mogao reć nešto o štapu.
Međutim u našim uvjetima u kojima živimo nit smo mi nit naši trgovci spremni na takav način kupovat odnosno prodavat štapove.
A moglo bi se rentat štapove,iznajmit na dan dva tri.

RJ nisam
Nikog od vas nisam upoznao,al se nadam da hoću jednog dana.
Nešto si pobrkao.
Polako smo mi u godinama kad moramo makar skrivećki pomišljat na ginko  :stripii: :stripii:   :icon_thumright:

Harley

Pokazati cu ti sto je raritet od štapa iduci tjedan kad dođes kod mene na obuku za smuđa :-)
Living your dreams, do not dream the life

No

Dogovoreno. Uvijek je lijepo vidjet, čut i naučit nešto novo.  :ok: Kad krenemo  javim se.  Prvi dan provedemo kod tebe pa uveče u naše sklonište.
Idući tjedan čekam šarana.
Zaželio sam se zore, praskozorja i kunjanja u stolici dok čekam griz.hoću šarana od 10 kg da probam sušit.Nisam to nikad probao a eto htio bi.

DIDAPATAK

" ..i tata bi sine.."..završen citat  :clap2: :icon_thumright:
..sušio jesam  :ok:..a valjalo bi i upecat kojeg  :uf: :stripii:
.. :baba:

No

:dontknow:

No