Shimano Lesath dx

Autor maverick, Prosinac 06, 2020, 16:50:52 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Radim s njim u rasponu od 10 do 30 grama. Za razliku od brzih stapova s kojim sam naucio pecati ovaj nosi dosta snage na vecim opterecenjima , puno lakse kontrolira krupniju ribu i dosta je lakši za rad s voblerima...precizniji, lakši je zabačaj . Po meni jedina mana je taj metalnih dio na halteru...jako hladi ruku na ovim i nizim temperaturama. Inace kupio sam ga iskljucivo da imam dva u paru...nisam imao neka velika očekivanja od njega ali evo izgurao se nekako u prvu postavu pa sad ostale ne koristim....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Izgleda i ova serija lagano završava svoju priču... Sve teze ih je nabaviti, verovatno su samo stare zalihe u pitanju...

Ako sam ja dobro razumeo, uskoro se očekuje nova serija... navodno početkom godine... ja nisam uspeo ništa naći... ni kako će se zvati, dužine, gramaze...

Nadam se (moja želja) da će pored izgleda, po kojem su prepoznatljivi i koji je uvek kao milion dolara,  poraditi i na samim karakteristikama štapa... tj ispratiti trend današnje izrade stapova...

Ja ću ga verovatno uzeti, kakav god da bude, znatiželje radi...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Dva lesatha...Stella i Twin...slobodno mogu reći stara škola mada nisam ni toliko pecaros a ni toliko star :stripii:  Jos uvijek spadam u skupinu stap za laki jig i vobler a drugi za teži jig i po novom za vertikalu. Ovi moji dodju kao Golf ...vole ih samo oni što nisu probali bolje  :stripii:  Ali ajd...reče mi neki švercer priborom da se taj fuji koncept jedino lijepo ocisti stapicem za uho..i bome se sjaje..spremni za slijedeći vikend... :icon_thumright: