Shimano Exsence Salvage

Autor maverick, Srpanj 02, 2014, 08:08:22 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

šajzika

Audentes fortuna iuvat

tole

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Nema cijene za ono sto lovi ribu...a tek ribolovca  :stripii:

Darkestrah

Ne davno vidio neke fish arrow glavinjarice koje je jedan prodavac (Japan) prodavao za 20ak dolara po komadu, malo vrndao i nakon deset minuta nađem dvje za 14 dolara (ukupno, također seller iz Japana) + free shiping :thefinger:

Jucer došle iz Japana :thumbsup:

Previše je mitomanije i poluidiotizma o cijenama varki iz Japana (tj. jap. firmi), ljudi ne tako rijetko formiraju mišljenje o doticnom preko oglasnika sa Balkana di šverceri used varke kretenima prodaju za cifre 15-20 eura, i za to su Japanci krivi :violent1:

Moj je savjet da malo proucite online shopove, prevrtite ebay i mogli bi se iznanaditi za kakvu bagatelu se daju naci navikano "skupe" stvari!

Pr. ito 110 se prodaje uglavnom za 20ak dolara malo gore-dolje...a meni jucer na aukciji dva NOVA utekla za pol dolara, high bid je bio 19 dolara + 4 dolara shiping :BangHead:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Ive

U Srbiji ima toliko tih spinotrza,brzotrza i sl. i još love ribu itekako a povoljnije kud i kamo..tako da nema smisla naručivati tako neke brije sa ebay i sl.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!