Galerija Ulova Šaran Amur 2024g

Autor dravski pecaros, Ožujak 09, 2024, 16:29:00 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Prvi ove godine na lagani pribor čisto uživanje  :occasion14:

5460 grama

Mornar Popaj

Jutro na Dunavu i 8 kg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravski pecaros

nekinho

Konačno prvo pravo pecanje ove godine, kao što već spomenuh vodostaj i vrijeme idealni za šaranolov, prije lovostaja naravno. Rezultat jučerašnjeg dana...

Mornar Popaj

Vikend bez Dunava nije vikend.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Dukson

Bolje ikad nego nikad, vele i kazu :)
Evo jedan krasni uskrsni saranko dok sam za vrijeme kampiranja s gospodjom na Nehajskoj plazi malo prihranio onim svojim neskuvljivim kukuruzom pa mi je za sat vremena dosao na megdan.

Pecao sam u velikom plicaku, 30-50cm na feedere 150gramce, par riba nam je uteklo, ali ionako one sve plivaju tamo odakle su dosle.

7 rem mag

Pozvan od kolege u ribolov šarana na Savi, lijepo iskustvo, iako sam više ljubitelj varaličarenja. Začudo, baš je grizlo na "moje" štapove. Kolega je rekao: "Ovo su danas tvoji i tvoja briga." Upecao sam dva šarana oko 2 kg, 7-8 dobrih deverika, jeza, ploticu, par babuški i mrenu. Imao sam amura 10+ ali mi se podvuko pod čamac i leđnom perajom precviko najlon. Bio mi je savršen dan i jedno nezaboravno iskustvo.

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

madmax

Mornar Popaj

Sve rjedje se i slikam sa ribama
Pogotovo kad idem solo.

Mornar Popaj

Lijepo se lovilo dok je voda bila hladna

Mornar Popaj

Uglavnom lijepi šarani 5 - 10 kg

Mornar Popaj

Ovaj vikend su baš dobro grizli, uglavnom po noći, i u samo svitanje.