GARMIN STRIKER PLUS SONDA

Autor hrvojeOS, Rujan 26, 2024, 09:45:43 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

hrvojeOS

Potrebna mi je pomoć,neki savjet....kupio sam čamac u kompletu sa sonarom GARMIN STRIKER PLUS CV...prema informacijama što sam našao sonda koja je u kompletu se montira na krmu,a sa vanjske strane na krmi se vide tragovi montaže i vijci,no međutim u čamcu je bila u duplom dnu.Kabel blizu same sonde je izgleda bio oštećen ili prekinut jer je sad na njemu više slojeva termo bužira,a sonda nema nosač koji bi se učvrsto na krmu...pretpostavljam da sonda sa takvim kabelom ne može više pod vodu,ili možda ipak može?Ili je najbolje rješenje naručiti novu sondu za taj sonar pa sam siguran da će sve funkcionirati.Bivšeg vlasnika plovila ne mogu pitati šta se dogodilo jer više nije na ovom svijetu

hrvojeOS

maverick

Pokusaj prvo vidjeti sta te kosta nova sonda, ako je skupa onda se isplati rijesavati ovu koju imas. Što se tiče samog oštecenog kabela...to se moze rijesiti...poleme se zice...izolira svaka posebno i navuce samo jedan kvalitetetan termo buzir , onaj tipa s smolom u sebi koji ce raditi posao...Nisam pratio te novije serije garmina pa ne znam kakav je prihvat same sonde ali kontam da ima sigurno kupiti i njega posebno ili nesto improvizirati. Ne znam kako ti radi unutra ako imas neki tip structure scana...ako radi dobro...ostavi tako...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hrvojeOS

Hvala na odgovoru :icon_thumright: ...nova sonda je 130€,pokušam prvo testirati sa starom oštećenom kada porinemo...