Meredov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 21:57:40 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Novac nije u pitanju - novca nema. Na kupovnom su rupice 2 mm - meni odgovara i 10 cm rupa, jer idem na ribu iznad 5 kg, pa malu ni su dižem iz vode- odmah je puštam. Kupovna mrežica mi se namoči i skuplja v šipke na meredovu.  :wave:

mali

Citat: maverick  u Studeni 18, 2012, 22:14:31 POSLIJEPODNE
ako ti se svidja onaj gore bambusov...nabavicu ti broj...ako imas koga da ti isplete mrezicu..ono napravis sam
To ti se pravi isto ko cerenac 1x1m.

No

Prođe vrijeme suše i dođe vrijeme kiša, vrijeme povišenih vodostaja, vrijeme kupovine i prepravljanja pribora.

Nedavno sam na Aliexpresu ponovo naručio nailonsku mrežicu za meredov, lagana je, suha kad ju stresem i zadovoljan sam bio sa prošlom.
Obruč meredova taman, ručka drvena, dotrajala zove promjenu kao i mrežica.

Prijatelj mi je na gornjem dijelu, doljnjeg dijela, legendarne germine narezao navoj, a na doljnjem dijelu sam napravio rukohvat od roga jelena, punjenog orasima.

Ideja je dovoljno luda da premosti trenutno nevrijeme

Još nije gotov, ali će kada bude i kada se smiri vodostaj, biti sasvim sigurno zadovoljstvo spakovati u njega šarana, soma ili smuđa

SMT

Ekipa,

Treba mi meredov! Neki iz komada, ne treba da se sklapa... Neki rucno radjen... Cvrst, jak...

Ima li neko kakvog majstora za to? Ili bilo kakvu preporuku?

Dukson

Big Buddha, Branko Belosevic,  MILF Catcheri neprikosnoveni kraljevi meredova :) Potrazi, iskocice ti punasni i veseli lik koji ih radi. Ja sam ponosan vlasnik prvog novog rijecnog modela, nema dalje od tog.

SMT

Jel mrezica mrezica? Ili ona plasticna sto se ne suši?

50€ je bez drske?

dravski pecaros

Za šta ti treba takav meredov??

SMT

Da imam u camcu spreman! Za ribu koju ne mogu rukom da uhvatim!

Sg.Pepper

Ako se mene pita (a ne pita🤣) samo gumena mrezica
dec d vej aj lajk it....

milan-so

Mrežicu imaš kod mene na stanju,ona plastična što ne pije vodu, nema šanse da se zakači udica, dubine do 120 cm, somčad do 20 kg stanu ... :ok:
Kupi okvir koji ti odgovara, mrežu ja doniram  :occasion14:

dravski pecaros

Pogledaj ovo ja imam sličan i jako sam zadovoljan ..

Ovaj još ima sve aluminijski

https://www.formaxstore.com/univerzalni-meredovi/29784-meredov-extra-70x80cm-290cm

SMT

Hvala svima!

Javio se ČOVEK- bajker sa foruma da salje jedan meredov... Zauzvrat, caj od mente ili djumbira...

Donacija...

maverick

Old school ne hebe meredov...ili kuka ili ništa  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Kad nemas meredov, a hoces da riba prezivi...

Čari ribolova i kur...nje :hi: