ribolov štuke prirodnim mamcima

Autor Kugla, Studeni 16, 2012, 16:42:29 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Pozdrav svima!
Evo ribolov štuke prirodnim mamcima je zanimljiv i vjerujem da i mi koji varaličarimo ipak ponekad zabacimo onako uz vatricu i slaninicu u ovim zimskim danima na ovu grabljivicu. Pa iznestite vaša iskustva ovim načinom ribolova.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Mudri

Diš na zimu da sjediš pored vode,zakon je muvalica i šetnja s kantom,em sve pohvataš em ti nije zima stalno si u pokretu....

peugeot

ti koliko trčiš ttebe nemože niko ni stići

maverick

Mudri misli da svi znaju na kojem su pijesku zimi stuke...e matori...stid te bilo...reci bolje djeci di da love nego kako da se setaju  ::)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

josip šer

Nema zime kraj vatre i slanine(a boge mi nađe se i rakiice).

maverick

sta zna Mudri o rakiji i slanini...isto toliko i štuki  :)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

michael1

Bistro!

Kugla

Odlično Michael1 lijep primjerak.A gdje se lovilo nadam se da nije tajna.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

michael1

Lovilo se na Jošavi, kampanjica od tri dana, štukice smo prestali
brojati. Sve još uvijek (nadam se) plivaju Jošavom.
Bistro!

genjura

danas sam obišao grabovo od do sreo sam brat bratu 30-tak plovkaroša i svi redom se mogu pohvaliti da su uhvatili maunu :sad5:
katastrofa

Kugla

Ma genjura svugdje je tako kao da je štuka izumrla.Ja juće malo al stvarno malo kod nas u Petrijevcima zabacio na sat i pol al ništa.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Kugla

Nisam na sifloku bio inače mi kažemo fok. Malo mi nezgodno jer preko karašice isto moram da bi kroz fok na dravu izašao a čamac nemam heheh al biće. Bio sam malo da sjednem i saberem misli na onoj vodi na izlazu iz Petrijevaca prema Valpovu. Al ništa.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

peugeot

Citat: genjura  u Studeni 25, 2012, 17:25:47 POSLIJEPODNE
danas sam obišao grabovo od do sreo sam brat bratu 30-tak plovkaroša i svi redom se mogu pohvaliti da su uhvatili maunu :sad5:
katastrofa
tamo je štuka uništena bilo je ljepe štuke tamo davne 2000 ali su je domaći istrjebili  ( lovilo se na flašu )
sve u svemu voda je devastirana

Kugla

Damire na koju vodu misliš? Ova o kojoj ja prićam nije ni bila 2000 g. Al iako novija nema ništa
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti