Vaš idealan štap za štuku

Autor Zagor, Srpanj 30, 2017, 09:05:34 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zagor

Kakav bi bio idealan stap za stuku na kedera ili meso?
Akcija, težina bacanja,duzina, teleskop ili dvodijelni, trodijelni.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

No

Možda da probaš na šaranske štapove.

:hi: Svojevremono sam imao dvodjelne, šaranske štapove,  Shakespeare SKP 2001 360 cm  3lb i smatrao sam ih idealnim za lov štuke,bilo na plovak, bilo direktno.
Dovoljno mekani za zabacit kedera,dovoljno snažni za kontru i odlični pod ribom.   :ok:

:occasion14:

ljuska

imam i ja te SKP 2001  predobri štapovi

No

nekinho

Uglavnom ju pecam na živog kedera i čep, pošto nikad nisam sam na pecanju ili često nešto prčkam oko opreme štuka sama odradi pecanje, podvuče čep i gutne uglavnom do guzice....  a u toj opciji štap mi nije toliko niti bitan...pecam na DAM Onlinere ili na Tri Fibre. Jer mi ti štapovi uglavnom stoje postrani i montaža je na štuju

Zagor

Ja baš gledam da uzmem neke teleskop stapove kao okumine telepike 80-150g radi lakšeg transporta namontiranih sistema.

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

nekinho

Ma za te novce do 150kn odlični  :ok:
Osim toga kao što rekoh u varijanti pecanja štuka do 5kg nije bitan štap koliko kvalitetan silk ili špaga i naravno sistem sa sajlom.

DIDAPATAK

..crne Germine 100, 2,70  :hi:
.. :baba:

kawasaki

Daiwa je napravila stap za tu namjenu. Daiwa deadbait tako nesto. Bas su napravili pun pogodak. Meki a jaki
Brzi od Bolena.

Mornar Popaj

Još imam dva komada byron tri fibre 60-140g 300cm
za pecanje štuke na žive mamke meni bolji ne trebaju  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.