Autor Tema: fiš-paprikaš  (Posjeta: 53129 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline srco

  • Štukolovac
  • ***
  • Postova: 175
  • Dob: 39
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #390 u: Travanj 07, 2021, 17:15:50 poslijepodne »
Luk prvo dinstam malo , pa pri kraju dinstanja dodam kašiku sode bikarbone i ona ga razbije i pretvori u kašu ( interesantna hemijska reakcija:)
Tako pravim riblju čorbu , pa sam preneo i na fiš...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk


Offline alex7777

  • Somolovac
  • *****
  • Postova: 1747
  • odgovorno tvrdim da nista netvrdim dok ne utvrdim
  • Dob: 43
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #391 u: Travanj 08, 2021, 03:02:06 prijepodne »
100 ljudi , 100 cudi  100 zena 200 sisa
zasto komplicirat nesto sto je toliko jednostavno  :uf: ako se drzis pravila nema greske  :hi:

Offline alexdja

  • Somolovac
  • *****
  • Postova: 1945
    • Alexdja - Izrada Sajtova - PC Administracija...
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #392 u: Travanj 11, 2021, 22:45:22 poslijepodne »

       Nema više divljeg bučka. :no:

Offline alex7777

  • Somolovac
  • *****
  • Postova: 1747
  • odgovorno tvrdim da nista netvrdim dok ne utvrdim
  • Dob: 43

Offline Debeli šef

  • Somolovac
  • *****
  • Postova: 644
  • Dob: 43
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #394 u: Travanj 14, 2021, 10:35:43 prijepodne »
a deci-deci sipaš u fiš ili je to za tebe?  :whip2:

Online pajdo77

  • Alas
  • ******
  • Postova: 6894
  • ŠAPTAČ SMUĐEVIMA
  • Dob: 50
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #395 u: Travanj 14, 2021, 10:50:50 prijepodne »
 Jedan primjer da ne trebaju silni novci da bi čovjek bio ok i zadovoljan. Nešto ribe,dodataka i klapa sa kojom ćeš to podijeliti. Svaka čast  :hi:

Offline Tićo

  • Smudjolovac
  • ****
  • Postova: 372
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #396 u: Travanj 18, 2021, 11:49:30 prijepodne »

Evo jedan da ulepša ovo ružno vreme.

Offline Rap

  • Alas
  • ******
  • Postova: 2269
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #397 u: Travanj 23, 2021, 16:17:57 poslijepodne »
Hvala na savjetima!


Offline Garofeeder

  • Babuškar
  • **
  • Postova: 82
  • Dob: Metuzalem
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #398 u: Travanj 23, 2021, 18:05:05 poslijepodne »
Otvori malo zrak na tamburi... I poslikaj gotovo  :occasion14:

Offline Rap

  • Alas
  • ******
  • Postova: 2269
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #399 u: Travanj 23, 2021, 23:29:45 poslijepodne »
Thx,nesto prije kraja


Offline Djoka

  • Smudjolovac
  • ****
  • Postova: 259
  • Dob: 20
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #400 u: Travanj 24, 2021, 08:56:50 prijepodne »
Izvini sto kazem-dobronamerno je(ne mislim nist lose), cini mi se malo redak? Po kojem receptu si iso?

Offline Mornar Popaj

  • Somolovac
  • *****
  • Postova: 1362
  • Šaran, štuka, linjak, som, biće čorba kao grom
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #401 u: Travanj 24, 2021, 09:04:46 prijepodne »
Rap dobro to izgleda, taman je ukuhalo da prekrije ribu. Točno kako treba. Gustoća je subjektivna


Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Offline DIDAPATAK

  • Somolovac
  • *****
  • Postova: 1887
  • Dob: - 54god.
Odg: fiš-paprikaš
« Odgovori #402 u: Travanj 24, 2021, 12:25:16 poslijepodne »

..ja mislim da nije prenio miris.. :stripii:
..zato predlažem testiranje..Đole,Popaj..Rap prprema..a mi ostali probamo  :takoje:
..meni izgleda odlično  :icon_thumright:..
.. :baba:

Offline Rap

  • Alas
  • ******
  • Postova: 2269
fiš-paprikaš
« Odgovori #403 u: Travanj 24, 2021, 23:10:41 poslijepodne »
Izvini sto kazem-dobronamerno je(ne mislim nist lose), cini mi se malo redak? Po kojem receptu si iso?
Djoka,ma sve pet!
200 g luka/kg ribe
1200ml vode/kg ribe
Velika jusna kasika slatke paprike /kg ribe
40 min kuhanja nakon sto je prokljucao

Bio je dosta gust i kompaktan.
Hvala popaj,hvala dida!!!