Halaševo

Autor raso, Siječanj 04, 2014, 11:43:16 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

dravski pecaros

ja tamo znam otici sa proljeca i u jesen..bio prije 2 tjedna ali nista nisam uhvatio...

nekinho

Jel bio tko ovih dana na Halaševu, kakava je situacija, jel tko zna stanje? Isplati li se ići?  :hi:

Tommasi

Studija revitalizacije Halaševa.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

samo da se to sada očuva može postati raj za pecanje

pajdo77

Bit će to mrijestilište i zimovnik ako bog da. Samo onda treba ribočuvar biti 24 sata tamo na ulazu iz Drave a jedan unutra jer bez kontole to će postati još samo jedna besplatna ribarnica za pojedince  :hi:

Jožef1

Dobro zboriš pajdo  :hi: Jednostavno ne mogu razumjeti, ako se napravi nešto dobro, kvalitetno za korist zajednice zaradi čega se sve to kasnije mora uništiti  :dontknow:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

nekinho

Pohlepa moj prijatelju, pohlepa tjera pojedince da tako rade na žalost svih nas  :hi:

Debeli šef

pročitao sam studiju.
dakle, niti jedna jedina riječ o farmi muznih krava udaljenoj kilometar od halaševa koja otpadne vode trpa u kanale prije crpne stanice.
jebem onog tko je takvu studiju izradio i onog tko ju je platio.

maverick

Vade pijesak iz Halaseva..i to poprilicne kolicine...jeli to zapocela revitalizacija ili ....nekako nisam skontao da je tako jedan veliki projekt medijski nepopracen...ili slabo popracen...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ajde neka se nešto dešava. Tamo je baš krasno nekada bilo. Još da pročiste ulaz iz Drave pa da se danas-sutra može čamcem unutra bila bi pjesma.

Tommasi

Bio danas nakon dugo vremena provesti se biciklom. Peca li netko tamo? Sad je spojeno s Dravom i prokopano i produbljeno.

pajdo77

Nisam tu bio desetljećima a kao klinac bicikle na kompu pa na noćenje a kad se malo odraslo onda čamcem. Tu bi se riba iz Drave trebala mrijestiti. Da je bar još takvih mjesta u blizini bilo bi i ribe u Dravi. Sad je red na ribočuvarima da pojačaju kontrole na tom djelu kako nebi mreže radile,o struji da ne pričam. Naći će riba način da se oporavi uz ovakva mjesta ako joj ološ među nama to ne uskrati

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Produbljeno jeste al ne znam da li je kanal rijesen koji spaja s Dravom...mada je i Drava na tom mjestu gdje izlazi kanal totalno plitka....