Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

I naselje Karasica ide visoko
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Mislim da neće biti kao što je bilo zadnji puta, drava Terezijno polje krenila u opadanje, Dunav ide još 1,5 m gore i sve zajedno kad uštopa Dravu biće to još jedno 1 m gore, možda griješim, nadam se da ne i da će sve proći ok.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Recimo da Dunav ide u špicu dva dana ranije nego Drava...sad koliko je protoka i koliko ce "napuniti" ne znam. Iz Hr  voda prognoziraju cak i nesto visi vodostaj kod Os nego zadnji put...Meni se cini da kod nas ima jos dosta prostora ali pricekajmo da vidimo u kojem smeru ce se odvijati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Pošto mi kum radi u Karašica - Vučica danas iz prve ruke saznao sutra se pune vreće u Petrijevcima za obranu,priprema je i oko 70 tisuća vreća za Dunav ne znam točno di prognoziraju najkritičnije ..

Kugla

Da vidio sam jučer u naselju Karašica dovezli jedan kamion pijeska i stoji jedan bager, valjda u pripremi, e sad vidjeti ćemo kako će biti, nadam se najboljem, prema hidro infu Drava kreće opadati, a Dunav ide gore još cca 1,5 m, mislim da će biti ok
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

pajdo77

Pola godine prođe a ja na vodu nikako,il zbog lovostaja il zbog vodostaja. Vadit će se baranjska i mir,nit ima zabrane babuške nit na Staroj Dravi voze vreće sa pjeskom.

fire193

Gledajući današnju revidiranu prognozu izgledno je da će se vodostaj zadržati 10 tak dana na visokoj razini, Batina/Bezdan iznad 550 cm!

Garofeeder

Izasao jutros oko sedmice, suma i dalje putuje Dunavom, voda ko bijela kava,  nebo zuckasto bijelo, sparina, u hladovini moskitosi.

Kedera nisam uspio uhvatiti, malo bacao gumicu uz kraj, pola 10 povratak i parkiranje. Moram se jos vratiti u petak da preparkiram camac, mogao bi skoro metar opasti.

mossi

Ode Dunav jedno 1.5m gore.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Garofeeder

somborski lala

opet će proraditi tolstolobik  :laughing7:  :laughing7:  :laughing7:

mossi

I opet ode gore, malo da razladi vodu.
Juče ribe bile tople.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Garofeeder

Ode to 4 metra na ulazu u Madjarsku...