FOTKE dna i ribe sa SI/DI sonara

Autor mossi, Studeni 30, 2012, 18:45:53 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rajo

Krasan prelaz iz plitkog u dublje , a i populacija riba vrlo zanimmljiva  :icon_pirat: eh da i na začelju kolone dobro somče .

MIF

britva63

frend imao garmin i tamo se jasno vidjelo dno i animacije riba s velicinom i kolicinom ovo mi je sve nesto mutno  :blob5:

PS mossi, nisam gledao i napravio samo citat  :icon_biggrin: a neizbrisa sliku  :blob5:

maverick

to sto si gledao je mutno  :icon_biggrin: ovo je realnost i nema pogreske  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BOJANK

mossi

Evo par "fotki" momka iz Beograda, snimci su sa ušča Save u Dunav uyvoodno koji kilometar,
može se skontati sa fotki tačna lokacija!  :thumbsup:

Eto ostao sam bez teksta, model (Humm998SI) koji je za dve klase bolji od mog, minimum!  :toothy2:

:occasion14:

KvacakZu

mossi

IVEK 85

Ovo je za mene kaj nemam pojma o sonarima,naučna fatastika šta se tiče raspoznavanja ribe,a dno se vidi savršeno!

Rap

Meni nije jasno šta je ovo na slici što sam zaokružio?

Hunter

Surikarn

Rajo

genjura

mossi

Na tim fotkama se stvarno riba jako teško vidi bez ozbiljne analize, zato su i sonari sa VELIKIM ekranom u prednosti.
Jer se riba mnogo lakše uočava, pa i pecanje tada može da počne.
Ove slike sam postavio ne zbog ribe - nego upravo zbog prikaza dna, reljefa i potopljenih ladja.
Slike pokazuju moć nove tehnologije, čak i kada se testira amaterski u realnim uslovima.
Na mojoj poslednjoj fotki u crvenom kvadratu je jedna zaista velika riba!  :thumbsup:
Ono što je kolega zaokružio je verovatno neko jato bele ribe.

:toothy9: