Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Čitam na faceu...o aplikaciji Mribić---citiram:

Mobilna aplikacija za unos i dostavu podataka o zadržanom ulovu ribiča mRibič nadograđena. S obzirom na različita tumačenja i informacije s terena, molimo vas izvijestite svoje ribiče da se ne moraju prijavljivati u aplikaciju prilikom dolaska na ribolovnu vodu, već isključivo nakon završetka ribolova, a prije napuštanja ribolovnog mjesta, i to samo u slučaju da imaju ZADRŽANI ULOV. Ribiči koji ne zadržavaju ulov (ulovi i pusti sustav) ne moraju imati pametni telefon, kao niti instaliranu aplikaciju. Također u aplikaciju se upisuje masa u kilogramima na jednu decimalu, tj. nije potrebno upisivati drugu decimalu (npr. 1,4 kg a ne 1,43 kg). Evo novosti,
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

flutikazon

Sta se desava ukoliko ribolovoc nema pametni telefon, nego recimo Nokia 3310?

pajdo77

Imam ja nokiu 3310 al nemam vagu pa ne mogu vagati ulov. Sva lova otišla na Nokiu. Ja ću to vagat od oka. Ove godine ste nahebali. Bit će tu deverika od šest kila,peševa malo preko dvije itd itd.

Garofeeder

Proslo dvije godine ili koliko vec... Prijavljujete li se? Upisujete li ulove?

Ja sam valjda bio jedina budala na svom terenu koja je to radila, sad je i meni dosadilo.... Prijavio sam se iza Nove Godine, ne odjavljujem se, a ulove cu upisati kad stignem. Nikad...

Neciji mali dobio x tisucarki za aplikaciju i to je to, ujeo vuk magarca.

Mifla

Garofeeder

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mifla

Citat: Garofeeder  u Kolovoz 30, 2024, 19:58:42 POSLIJEPODNEAko ne zadrzavas ulov. Inace moras.
Pa da bi upisal ulov moras upalit aplikaciju i logirat se. Drukcije nemres upisat  :D

pajdo77

Ma po tom suncu ne vidim ništa na ekranu a kamoli šta trebam stisnuti. Ako dođe kontrola nek pali-gasi,gleda u čuvarku,nek radi šta hoće. Broj dozvole je upisan u aplikaciju,osobnu i člansku imam i to je to sa moje strane a ako će baš tražit dlaku u jajetu hebiga.