Hulovo, Petraš, Stari Dunav i Žuta zemlja

Autor ossa, Prosinac 24, 2012, 22:54:14 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rajo

Citat: maverick  u Prosinac 25, 2012, 10:03:56 PRIJEPODNE
Mislis da te on vodi pa da bolje prodjes  :toothy12: :toothy12: nije on od jucer...cim stavi nekog u camac pravac tamo di nema ribe :icon_biggrin:
karakteristično za majstore zanata  :icon_king:

mossi

Citat: raso  u Prosinac 25, 2012, 10:47:55 PRIJEPODNE
Osamdesetih godina prošlog stoljeća na Hulovskom otoku smo podizali kamp odmah poslije majskih voda i bio je do leda i snijega tamo. S naše strane je postojala kuća na izlazu iz Hulovskog kanala, nažalost sada ostali samo temelji. Na trijemu te kuće puno noći se skrivalo od kiše i nevremena. Postojao je i bunar , ali ne znam u kakvom je stanju. Sve je to zaraslo.

Moj otac je u toj kući redovno spavao, a tad su pente bile retke, pa se "malo" veslalo.  :icon_cheers:

raso

Mi smo sa Ušća išli sistemom šlepanja, obično bi se zavezala po 3-4 čamca i oni s kraja bi imali lame, nazad se rinovalo i trošio alkohol.

jura

Citat: mossi  u Prosinac 25, 2012, 10:01:44 PRIJEPODNE
Jel mogu ja u čamac sa RJ-om  :glasses9: 8) :icon_geek: :tongue1:
Mossi pazi šta želiš moglo bi ti se ostvariti, za poćetak stara lopina ima dva sidra jedno od 3kg a drugo od 10 za goste a zamisli ko će biti mali od sidra :idea1: :icon_biggrin:

mossi

ha ha ha ha imao sam ja sidro od 18,5 kg za goste!  :icon_thumright:
Prva stvar koju bi mi rekli -  JA NEĆU DA BUDEM SIRDRAŠ! ha ha ha ha
Sad imam sidro od 2.7kg i ako treba ima da ga ponesem sa sobom!  :icon_thumright:

Greys

Ma jedva čekam da prikopčam trejler sa čamcem, motorom za auto i na vodu  :icon_biggrin:

maverick

jedni od naljepsih terena...tamo volim otici, prespavati...pecati...jedino mjesto na kojem mi je ne bitno lovim li ili ne...bitno da sam tamo  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

michael1

A da netko stavi kakvu slikicu tih terena?
Hvala unaprijed!
Bistro!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Eh Eh sline cure sada u ovo rijeme mrtvila i sivila ma niti komarci ma ništa samo gas juriš na vodu,uh uh još malo i nevo ga samo da nam je dočekati obići sve terene, ma koliko puta sam došao na mjesto usidrio se i mozak na pašu niti zabacio, sjeo noge na stranicu čamca i eto ljepote.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pampasexpress

Citat: maverick  u Siječanj 27, 2013, 17:30:34 POSLIJEPODNE
jedni od naljepsih terena...tamo volim otici, prespavati...pecati...jedino mjesto na kojem mi je ne bitno lovim li ili ne...bitno da sam tamo  :thumbsup:
POTPISUJEM ,,,,,,al prespavat ipak za svaki slucaj u starom dunavu , blize dzunki ,,, prosli put sam gledao onaj putnicki u noci , svijetli kao bozicno drvce a valja iza sebe brda i doline ,,,
pravilo je da nema pravila

Pan

Srijemac